Hogyan lehet elkerülni a kéregetőket, "tesvéreket" forgalmasabb helyeken, mint pl. buszmeg?
Azt próbáltad már, hogy mit csinálnak, ha úgy csinálsz mintha észre sem vennéd őket?
Én egyszer automatikusan mondtam, hogy nincs nálam apró. Persze lehet hogy ez egy olyan helyen már meredekebb lehet, ahol csak te és a "tezsvér" vagytok. Azóta, ha vannak arrafelé mások is simán csak ezt mondom és békén hagynak. Nagyon durva arccal hálistennek még nem futottam össze.
ezt az áldozati attitűd levetkőzésével lehet elkerülni.
aki jár már 2-3 éve ökölvívó edzésre,annak a mozgásából,testbeszédéből nem az fog lejönni,hogy egy áldozat.
-adj már 1 cigit léci nem szeretnélek megverni.
-én sem szívesen ba-szom beléd a késem a térfigyelő előtt,de megteszem ha kell.
vagyis nem engedsz egy kicsit sem és a mozgásod állásod sem utal arra,hogy meg vagy lepve,hatással tudott rád lenni a zaklató.
a szóharc is a lehető legrosszabb amit tehetsz és alátámasztja az áldozati mivoltodat.
az oroszlán az emberrel nem egyezkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!