Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elkerülni a...

Hogyan lehet elkerülni a kéregetőket, "tesvéreket" forgalmasabb helyeken, mint pl. buszmeg?

Figyelt kérdés
Komolyan, rossz érzéssel megyek egyedül bárhova is, főleg buszmegállóba, mert párszor szóharcba keveredtem néhány tesvérrel, merthogy adjak nekik 90 forintot cigire, mert ők nikotinfüggők, és nem szeretnének megverni. Ment a balhé, stb stb, de a végén eltágítottak. Na most, mit lehet ezzel kezdeni, hogy ne szúrjanak ki maguknak, de ha mégis megtörténik, hogy rázzam le őket a legegyszerűbben? A legrosszabb, mikor éppen trolira várok, és nem tudok elmenni...
2014. okt. 31. 01:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt próbáltad már, hogy mit csinálnak, ha úgy csinálsz mintha észre sem vennéd őket?

Én egyszer automatikusan mondtam, hogy nincs nálam apró. Persze lehet hogy ez egy olyan helyen már meredekebb lehet, ahol csak te és a "tezsvér" vagytok. Azóta, ha vannak arrafelé mások is simán csak ezt mondom és békén hagynak. Nagyon durva arccal hálistennek még nem futottam össze.

2014. okt. 31. 02:15
 2/5 anonim ***** válasza:
"Szia, sajnos nem tudok segíteni."
2014. okt. 31. 02:39
 3/5 anonim válasza:
Ha látod hogy közelítenek feléd, menj feléjük te, és kérdezd meg ugyanazt amit ők szoktak ;)
2014. nov. 15. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

ezt az áldozati attitűd levetkőzésével lehet elkerülni.

aki jár már 2-3 éve ökölvívó edzésre,annak a mozgásából,testbeszédéből nem az fog lejönni,hogy egy áldozat.

-adj már 1 cigit léci nem szeretnélek megverni.

-én sem szívesen ba-szom beléd a késem a térfigyelő előtt,de megteszem ha kell.

vagyis nem engedsz egy kicsit sem és a mozgásod állásod sem utal arra,hogy meg vagy lepve,hatással tudott rád lenni a zaklató.

a szóharc is a lehető legrosszabb amit tehetsz és alátámasztja az áldozati mivoltodat.

az oroszlán az emberrel nem egyezkedik.

2014. nov. 29. 01:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy nem adsz, kész. Nem kell indokolni. Mondjuk ha veréssel fenyegetnek, akkor ide nem szimplán koldus-lerázási tippek kellenek.
2014. dec. 21. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!