Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mikor szoktátok kellemetlen...

Ti mikor szoktátok kellemetlenül érezni magatokat valakinek a társaságában?

Figyelt kérdés
Főleg ilyesmi esetekre gondolok, hogy a másik beszélgetni próbálna veletek, vagy ismerkedni, de ti feszültek vagytok, kellemetlenül érzitek magatokat vele. Mikor fordul ilyen elő?
2015. febr. 12. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem inkább akkor kellemetlen vki társaságában lenni amikor sokszor van csend,nem nagyon találjuk a közös hangot és hülyeségekről beszélünk, ilyen tipikusan az időjárás.

Vagy én érdeklődök,de ő annyira nem kérdez vissza.

Bár nálam ilyen akkor van ha legjobb barátnőm hív vmi számomra ismeretlen srácokat,lányokat, 3-4-5 en is vagyunk de van,hogy nem nagyon találom a közös hangot vkivel.

Befeszülni nem szoktam.

2015. febr. 12. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Én akkor, ha beszélgetni akar velem.
2015. febr. 12. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem találom valakivel a közös hangot, nincs miről beszélni és sokszor beáll a kínos csend, vagy ha erőltetett a társalgás. Kevésbé ismert ismerősökkel ilyen gyakran van, de ahogy megfigyeltem sok embernél, ezért beszélnek sokan az időjárásról.
2015. febr. 13. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én akkor, ha valaki olyan próbálkozik meg beszélgetni velem, akire nem vagyok kíváncsi, nincs vele közös témám vagy egyszerűen csak nem kedvelem valamiért. Vagy ha olyan ember próbál meg ismerkedni velem, aki már ránézésre ellenszenves és rossz a kisugárzása, esetleg túl közvetlen, tolakodó hangnemben szólít meg.
2015. febr. 15. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!