Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit tennétek, ha egy...

Ti mit tennétek, ha egy vendég beállítana hozzátok a kutyájával, de előre nem volt megbeszélve, hogy elhozza?

Figyelt kérdés
Ti nem igazán rajonganátok érte, hogy a kutya bejöjjön a lakásotokba (nem kertes ház). Ez bunkóság? Szerintem igen.

2015. febr. 3. 11:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
59%

'A gyereknek leveszed a cipőjét és nem hagyod, hogy sáros lábbal végigszaladjon a lakáson, nem?'

Lábtörlésről hallottál már? Fogsz egy törülközőt és megtörlöd vele a kutya lábát. Nem nagy kunszt. Különben meg egy jólnevelt kutya órákig képes egyhelyben feküdni, amíg a gyerek az egész lakást szétpakolja.

Ettől függletnül kérdezés nélkül semmit vagy senkit nem vinnék vendégségbe, itt nem a kutyáról van szó, hanem hogy nem kérdezte meg.

2015. febr. 3. 12:39
 22/30 anonim ***** válasza:
Én mondanám neki, hogy "Ne haragudj, de legközelebb szólnál előre, ha hozod a kutyát is? Mert akkor előre felszedem a fehér szőnyeget, hogy ne legyen sáros kutyalábnyomokkal tele."
2015. febr. 3. 15:11
 23/30 anonim ***** válasza:
24%
21: De nálunk nincs kutyának fenntartott törölköző :)
2015. febr. 3. 15:31
 24/30 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, mert szeretem a kutyákat. De való igaz, hogy ha már olyan jóban vagytok, hogy felmegy hozzád, akkor tudja hogy te hogyan viszonyulsz a dologhoz. Tehát alapvetően vendégségbe nem viszünk kutyát, csak ha tudjuk, hogy a másikat ez nem zavarja.
2015. febr. 3. 15:51
 25/30 anonim ***** válasza:
15%
15:31 Úristen mekkora áthidalhatatlan probléma! Nem is értem hogy élsz túl egy napot is ilyen problémamegoldó képességgel.
2015. febr. 3. 15:58
 26/30 anonim ***** válasza:
39%
Áthidalhatatlan probélma? A szőnyeg? Igen, én se adnám oda egyik törölközőmet sem, hogy egy kutyát töröljenek meg benne. Dobhatnám ki utána, mert hogy még egyszer nem hasznánám, az is biztos. Ha kutyával jön, akkor az bizony kint marad.
2015. febr. 3. 16:03
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék, mert kutyab*zi vagyok.

Ha nem rajonganék a kutyákért, akkor nem örülnék, és nyilván bunkóságnak tartanám.

2015. febr. 3. 16:09
 28/30 anonim ***** válasza:
68%

16:03 most komolyan kezdjem el sorolni? Itt nem a kutyáról van szó, nekem 3 van, ők az életem, mégsem viszem magammal senkihez, főleg nem kérdezés nélkül! Csupán az egyik válaszolónak reagáltam, mert idegesített a buta érv!

A törülköző csupán egy gyűjtőfogalom volt arra vonatkozólag, hogy a kutya lábát meg lehet törölni. De megteszi egy egyszerű törlő papír, wc papír, használt rongy, zsebkendő, a gazda is hozhat magával, azt ne mondja már neked senki hogy nincs nálunk egy szükségtelen anyagdarab az egész házukban. És különben is... Miben különbözik az a sár ami a gyerekre megy? Ami a kutyán van az hirtelen valami speciális, különösen undorító dologgá vaálik, mikor pontosan ugyanabba a pocsojába lépett bele amibe a gyerek? A gyerek mellett sem lehet tökéletes tisztaságot tartani, azután is ugyanúgy, ugyanzt a sarat kell takarítani. A fejembe nem fér, hogy lehet egy élőlénytől így undorodni. Ja persze, eszembve jutott! Te az a típusú ősanyuka vagy, akinek még a gyereke sz*ra is aranyból van! :)

2015. febr. 4. 12:30
 29/30 anonim ***** válasza:
36%
Meg gondolom felétek mosógép semn létezik!
2015. febr. 4. 12:31
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez elég extrém.Ha csak nem állandó tartozéka az illetőnek,biztosan meglepődnék.
2015. febr. 5. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!