Ti mit tennétek, ha egy vendég beállítana hozzátok a kutyájával, de előre nem volt megbeszélve, hogy elhozza?
'A gyereknek leveszed a cipőjét és nem hagyod, hogy sáros lábbal végigszaladjon a lakáson, nem?'
Lábtörlésről hallottál már? Fogsz egy törülközőt és megtörlöd vele a kutya lábát. Nem nagy kunszt. Különben meg egy jólnevelt kutya órákig képes egyhelyben feküdni, amíg a gyerek az egész lakást szétpakolja.
Ettől függletnül kérdezés nélkül semmit vagy senkit nem vinnék vendégségbe, itt nem a kutyáról van szó, hanem hogy nem kérdezte meg.
Örülnék, mert kutyab*zi vagyok.
Ha nem rajonganék a kutyákért, akkor nem örülnék, és nyilván bunkóságnak tartanám.
16:03 most komolyan kezdjem el sorolni? Itt nem a kutyáról van szó, nekem 3 van, ők az életem, mégsem viszem magammal senkihez, főleg nem kérdezés nélkül! Csupán az egyik válaszolónak reagáltam, mert idegesített a buta érv!
A törülköző csupán egy gyűjtőfogalom volt arra vonatkozólag, hogy a kutya lábát meg lehet törölni. De megteszi egy egyszerű törlő papír, wc papír, használt rongy, zsebkendő, a gazda is hozhat magával, azt ne mondja már neked senki hogy nincs nálunk egy szükségtelen anyagdarab az egész házukban. És különben is... Miben különbözik az a sár ami a gyerekre megy? Ami a kutyán van az hirtelen valami speciális, különösen undorító dologgá vaálik, mikor pontosan ugyanabba a pocsojába lépett bele amibe a gyerek? A gyerek mellett sem lehet tökéletes tisztaságot tartani, azután is ugyanúgy, ugyanzt a sarat kell takarítani. A fejembe nem fér, hogy lehet egy élőlénytől így undorodni. Ja persze, eszembve jutott! Te az a típusú ősanyuka vagy, akinek még a gyereke sz*ra is aranyból van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!