Ti mit tennétek, ha egy vendég beállítana hozzátok a kutyájával, de előre nem volt megbeszélve, hogy elhozza?
Figyelt kérdés
Ti nem igazán rajonganátok érte, hogy a kutya bejöjjön a lakásotokba (nem kertes ház). Ez bunkóság? Szerintem igen.2015. febr. 3. 11:54
11/30 anonim válasza:
megkérdezném hova megyünk..
hozzám egy állat sem tehetné be a lábát…pedig imádom őket..
ha tudom, hogy gyerek jön is rákészülők (korának megfelelően persze ha kell..) nálunk nincs gyerek, így nem "gyerekbiztos" a lakás, plusz nekik is készülök valamivel..cukorka, csoki..vagy olyan üdítő amit az adott gyerekek kedvellnek,
12/30 anonim válasza:
Nem tűrök meg kutyát a lakásban.
És a kutyab**ikat is rühellem.
Jöjjön vissza kutya nélkül.
13/30 anonim válasza:
Dehogy engedném be. Össze szarna mindent. Tele lenne a lakás kutya szőrrel. Össze csurgatna nyállal mindent. Biztos nem porszívózná ki a lakást a gazdi. Egy kicsit bunkók ha nem kérdezik meg hogy hozhatják-e.
14/30 anonim válasza:
Nekem sincs bajom a kutyálkkal, de ha téged zavar akkor kérd meg hogy hagyja kint.
15/30 anonim válasza:
Szerintem ilyet illik előre megbeszélni. Én ugyan állatbarát vagyok, de kutyát nem szeretnék panelba tartani. Viszont azt is elfogadom, hogy mások meg igen. Én beengedném kutyástól, és remélném, hogy nem trappolja végig a lakásom, de nem csinálnék problémát belőle. A szobák ajtaját betenném. Ha te ennyire nem szereted a kutyákat, akkor finoman közöld vele. Bár ha azok közé tartozik, akik elvakult kutyaimádók, és emberként kezelik az állatot, akkor megsértődik. Gondold meg, hogy ezt akarod e vállalni. Bár nem lehettek nagyon közeli viszonyba, ha ez a helyzet állt elő.
16/30 anonim válasza:
Ha tudom.hogy jön akkor igen
Beengedném...kint a 9.en mégse hagyhatjuk kint
17/30 anonim válasza:
Még ha öleb, és végig a táskájában/szütyőben tartja, is illik megkérdezni.
18/30 anonim válasza:
Nem problémáznék, nem örülnék persze, de nem fogom emiatt vérig sérteni a vendégemet. Fognék egy pokrócot, leteríteném a bejárati ajtó elé, de a lakáson belül, mondanám hogy tartsuk ott a kutyát, egy műanyag kis dobozban tennék le neki vizet, igény szerint valami párizsit/virslit, azán boldog a kutya is, a gazdája is, meg én is, mert ott az ajtóban aztán nem sok vizet zavar.
19/30 anonim válasza:
18: Mert egy kutya ott marad órákig egy ajtóban? :D
20/30 anonim válasza:
Mindenképpen illett volna megkérdeznie. Mondjuk én örültem volna neki, mert szeretem a kutyákat, meg nem érdekelt volna, hogy bejön a lakásba, de hát nyilván ezzel nem mindenki van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!