Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti is éreztetek már így? 16/L

Ti is éreztetek már így? 16/L

Figyelt kérdés

Annyira imádom az embereket, hiába némelyik modortalan stb nem használok csúnya kifejezéseket.

Mert elképzelem, mi lesz, ha később, mikor már én és a környezetem megszűnik létezni mi lesz akkor? Egy új világ, új emberekkel. Legyen az bárki. Nem lesznek már azok az emberek, akiket akár látásból vagy hallásból vagy esetleg közelről ismerek. Nem leszek én

és annyira boldog vagyok, hogy lehetek, hogy lehetek az összes emberrel, aki velem együtt most létezik a Földön, hogy kedvem támadna mindenkit megölelni:D

Most lehet mindenki hülyének néz, e ez annyira jó érzés most:D Szinte szárnyalok:DDDD

2015. febr. 2. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Oké kicsi fénylény, add tovább a szeretetet!
2015. febr. 4. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Öleléééést mindenkinek! :"D Azt hiszem, megtaláltam a lelki hasonmásom. :OO

Mellesleg nagyon pozitív, hogy így fogod fel az egész életet. :3 Sok emberre jó hatással van, ha a környezetében pozitív ember van, ráadásul igazán figyelemre méltó is! :)

2015. febr. 4. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha állat lennék biztosan nem tartanék embert... büdösek, zajonganak és egészségtelenek.
2015. febr. 4. 18:31
 14/15 anonim válasza:
Nem fog sokáig tartani. Sajnos.
2015. febr. 22. 21:31
 15/15 anonim ***** válasza:
56 éve tart nálam.
2015. febr. 23. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!