Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti is éreztetek már így? 16/L

Ti is éreztetek már így? 16/L

Figyelt kérdés

Annyira imádom az embereket, hiába némelyik modortalan stb nem használok csúnya kifejezéseket.

Mert elképzelem, mi lesz, ha később, mikor már én és a környezetem megszűnik létezni mi lesz akkor? Egy új világ, új emberekkel. Legyen az bárki. Nem lesznek már azok az emberek, akiket akár látásból vagy hallásból vagy esetleg közelről ismerek. Nem leszek én

és annyira boldog vagyok, hogy lehetek, hogy lehetek az összes emberrel, aki velem együtt most létezik a Földön, hogy kedvem támadna mindenkit megölelni:D

Most lehet mindenki hülyének néz, e ez annyira jó érzés most:D Szinte szárnyalok:DDDD

2015. febr. 2. 21:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
Gyűlöllek.
2015. febr. 2. 21:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem számít:D *virtuális ölelés*
2015. febr. 2. 21:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy semmi :-D ide azzal a mérhetetlen jókedvvel!

Nem éreztem még így de jó lenne :D

az előző válszolóval szemben én bírlak xD

2015. febr. 2. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:
59%
Mit szívtál? Adhatnál belőle.
2015. febr. 2. 21:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szórakoztatóak.
2015. febr. 2. 22:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
de jó neked, küldjél nekem is egy ölelést jól jönne :D veled ellentétben én utálom az embereket...
2015. febr. 2. 22:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én az élet és a Föld iránt szoktam ilyesmit érezni. Vannak pillanatok, amikor pusztán a létezés határtalan jókedvvel tölti el az embert. Olyankor szeretek a szabadba menni, messzire látni, ahol összeölelkezik a föld és az ég, és hálát adni, hogy annak idején én voltam a leggyorsabb ondósejt. :))
2015. febr. 2. 22:46
 8/15 anonim válasza:
100%
Imádlak !!!
2015. febr. 2. 22:52
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Örülök, hogy sokan vagyunk így ezzel!
2015. febr. 3. 08:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Különleges egy ember lehetsz...
2015. febr. 4. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!