Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan reagálnál/reagáltál ha...

Hogyan reagálnál/reagáltál ha egy nem közeli ismerősöd meghalna?

Figyelt kérdés

Ez egy elméleti kérdés. Kiváncsi vagyok rá.

Szóval itt egy példa:

10-12.-es (osztályos/évfolyamos) vagy és kiderül ha a volt sulidból (egy évfolyamból) meghalna valaki vagy súlyosan lebetegedne. Nem sokat beszéltetek, de azért mégis csak ismerősöd (és nem kívántad halálát) és nem közömbös, hogy mi történik vele. Ti mit reagálnátok?

2015. febr. 1. 01:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Persze lehet más szituáció is. Csak az a lényeg, hogy nem túl közeli, de nem közömbös ember.
2015. febr. 1. 01:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Elmennek a temetesere, de ennyi kb.

Bar lehet meg azt se.

2015. febr. 1. 01:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem már több ilyen ismim is meghalt. Hát szarügy. Amikor bebaszok és nosztalgiás vagyok, akkor szoktam könnyezni.

Volt egy lány gimiben, nagyon tetszett, idősebb volt tőlem. Egyszer egy buliban összetalálkoztunk. Aztán végülis meghalt.

Votl egy srác, már az egyetemen, együtt dolgoztunk. Aztán legközelebb már nem jött dolgozni.

Egyszer volt egy rákos barátnőm. De ő még él.

2015. febr. 1. 02:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Volt rá példa. A legtöbbször maga a halálhír döbbent le. Ilyenkor így reagálok:

-szegény, meghalt?? hiszen még olyan fiatal volt. Sajnálom.

De ennyi. Nem csinálok ügyet belőle, végül is nem volt sosem olyan nagy kapcsolat közöttünk.

2015. febr. 1. 03:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Megérintene, sokáig nem lennék túl rajta. Hiába nem közeli volt, de mégis: ember volt.
2015. febr. 1. 19:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. febr. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!