Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mért van az, hogy facebookon...

Mért van az, hogy facebookon a kit ismerhetek javaslatnál olyan embereket dob ki akikkel a való életben találkozok, de nem ismerősök?

Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

ez komoly? ne vedd sértésnek , mert nem annak szánom de nem lenne egyértelmű , hogy akkor nincsenek is nálad bejelölve? Meg amúgy is a kit ismerhetek javaslatnál csak spontán , random dob ki embereket , hogy kiket tudsz bejelölni.

Ez most ugyan olyan , hogy vegyük példának azt , hogy veled találkozok beszélgetünk meg minden a " való életben " , - ahogy magad is említed - , miközben facebokoon meg nem is vagyunk ismerősök csak a való életben , majd egyszer csak a kit ismerhetek javaslatnál ki dob én nálam a facebook téged vagy fordítva. Az , hogy meg nem vagyunk facen ismerősök attól függetlenül , hogy a " való életben " már találkoztunk lehet az , hogy talán elfelejtettük egymást bejelölni , hogy majd egyszer ugyis bejelöllek ... szóval remélem érthető volt :)

2015. jan. 30. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:
meg persze kérdéses , hogy mennyire ismered a facebookot és a benne lévő " dolgokat " , mert attól is függhet magam részéről én nem tartom magam facebook függőnek esténként szoktam kb 1-2 órát fent lenni kivéve mikor egy kicsit többet meg annyi , hogy néha hétvégén kicsivel többet , de nem igazán jellemző facebook függőségnek nevezném inkább azt , - tudom nem ide tartozik , dee azért megemlítem - , hogy mikor valaki szinte mindent kiír a facebook oldalára , hogy én most ekkor ez időbe itt voltam ezt csináltam , most kórházba megyek na az már elég nagy függőség de az , hogy valaki csak kb 1-2 órát lóg rajta minden nap valami szinten az is lehet függőség de nem nagy
2015. jan. 30. 18:42
 3/3 anonim válasza:
Az ismerőseid ismerőseit dobja fel a facebook. Ezek jó eséllyel a környezetedben elő emberek.
2015. febr. 17. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!