Beniw33 kérdése:
Hogyan és hol ismerhetek meg emósokat, gótokat?
Figyelt kérdés
Mindig is vonzottak az ilyen stílusok és a lányok is bejönnek... De nem tudom hol ismerhetek meg ilyenféle embereket ugyanis én nem öltözködöm úgy mint ők.2015. jan. 17. 21:37
1/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. De amúgy nem emósok hanem emok legalábbis úgy tudom, javítsatok ki ha tévedek. Ma pont egy olyan kérdést néztem, hogy mi a különbség az emok és a gótok között. Nekem a gótok világszemlélete jobban bejön mint az emoké. Az emok nekem túlzottan önsajnáltatónak tűnnek. Pontozzatok le ha akartok szívetek joga! Én most gondolkodom rajta, hogy gót leszek. Tetszik az öltözködésük, életszemléletük. 13/L
2/7 A kérdező kommentje:
Én egy kicsit idősebb korosztályra gondoltam... ;)
2015. jan. 17. 21:51
3/7 anonim válasza:
ha pesti vagy: nyugatinál elég sokat szoktam látni
esetleg suliban
4/7 anonim válasza:
Bp-n Nyugati :)
Én Miskolcon élek, itt a Corner nevű rock kocsma :)
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Mennyi emo van itt... 1-es voltam :D
7/7 anonim válasza:
Mondocon-on mindig sokan vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!