Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan ismerhetek meg új...

Hogyan ismerhetek meg új embereket, kerülhetek be új társaságba?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. Mivel dolgozom és nem rég fejeztem be a tanulmányaimat is, nem sok mindenre jutott időm, így a barátaim lassan elkoptak mellőlem.

Van egy két barátom (fiú/lány), de ők is inkább haverok. Szívesen megismernék új embereket, akikkel el lehetne járni ide-oda, vagy csak egy jót dumálni és hülyülni, de nem tudom hol kezdjem el. Egyetem után egész más, a munkahelyen meg idősebb kollégáim vannak.

2013. szept. 1. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan elfoglaltságot keress ahol találkozol több emberrel, el kell menni tánciskolába, airsoftozni, önkéntnek valahova, külföldre koncertre indulnak különbuszok stb... A többi rajtad áll.
2013. szept. 1. 10:09
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Én szívesen ismerkednék. :)

20/L

2013. szept. 1. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés, és szívesen hallanék én is hasznos tippeket. Egyetem után gyes következett nálam, és a munkahelyen most hiába vannak hasonló életkorú emberek körülöttem, mégis tök más az ízlésük, így nincs semmi közös pont.

Írj privit, beszélgethetünk, ha gondolod. (27/L)

2013. szept. 1. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!