Hogyan kezeljem a konfliktust?
Régebben mikor még kamasz voltam,rendszeresen dolgoztam egy kerékpár szervízben.
Hétvégékenként,nyaranként,suli előtt és után is néha helyette is oda jártam dolgozni.Az ott dolgozók kitanították a szakma csínyja binját,még néha a tulaj is tanítgatott.
Ezek után úgy gondolták,hogy iskola után majd náluk kezdek el dolgozni,nem így tettem,elkezdtem maszekolni,egy garázsban kezdtem el először javítgatni a kerékpárokat.
A városban egyre többen hozták hozzám javítani a kerékpárokat,lényegében vevőket és nem kevés pénzt vesztett a másik üzlet ahol kitanítottak.Olcsóbban és gyorsabban dolgozok mint ők.
Annyira elhidegült a kapcsolatom az ott dolgozókkal,de főleg a tulajjal,hogy az már tarthatatlan.Állandóan veszekszek Béla bával(ő másik hely tulajdonosa)fenyegetőzik,hogy bezáratja a "suffni szervízemet"ezek az ő szavai.Fel is jelentett már egyszer,hogy feketén számlát nemadva dolgozok(nemjött össze neki mindent rendben találtak az ellenőrök)Az autómat valakik véletlenül összekarcolták még a gumimat is kiszúrták.
Mit tehetek szerintetek ,hogy rendeződjön a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!