18 eves lany vagyok. Eddig eletemben 2 osztalykirandulason voltam, az is kinszenvedes volt, barataim nincsenek, csak a suliba beszelek keveset, partizni, osszejovetelen csak a banketten voltam nyolcadikban. Szalagavatora nem mentem, azert is ugy neztek ram, mintha oltem volna, foleg anyam, ak nagyon remenykedett benne, hogy vegre eljon ez az ido. Pasim sem volt meg, csak egy, az is megcsalt. Iden egyetemre megyek, de kikottem, h eszemben sincs golyataborba menni, mire anyam felkapta a vizet es azt vagta a fejemhez, h egy kulonc kis hulye vagyok, akinek nem is emberek kozott a helye. Azota bocsanatot kert, de megragadt a fejemben. Utalom a r*ibancokat, ezert is utalom a kozossegi letet, a nagykepu bunkokat meg a felszines majmokat. Ez gaz?
Nekem sem mindig voltak barátaim a suliban, de nem utáltam az egész közösséget, csak néhány osztálytársamat, szerintem ez normális. A szalagavatót én sem tartottam sokra, de mivel különösebb okom nem volt távol maradni és egyszer van ilyen is, meg mégiscsak illik részt benne venni. Nem is maradt kellemetlen emlék, de kellemes sem mert nem azzal a lánnyal táncoltam akivel szerettem volna.
A gólyatábort valószínűleg én sem vállalnám be. Az rendben van, hogy utálod a "r*bancokat" és "felszínes majmokat", de azt nehezen tudom elhinni, hogy minden osztálytársad ilyen.
A nálad idősebb korosztályhoz hogy viszonyulsz? Lehet velük jobban kijönnél.
2015. jan. 26. 14:27
12/19 A kérdező kommentje:
A nalam idosebbekkel jol kijovok, a neten is csak veluk beszelgettem/beszelgetek. Mondtak, hogy koran ero tipus vagyok, ami a szellemet illeti. Csakhogy apa nem nezne jo szemmel, ha huszonevesekkel baratkoznek (vagy pasiznek,juj), mert az nem az en korosztalyom, es mas a fogalmul az eletrol. En is tudom, hogy szukseg van kapcsolatokra, sz*r egyedul, de bem tudok mit tenni, mint mondtam, ez egy kisvaros. Marad a magany, mindig.
2015. jan. 26. 14:31
13/19 A kérdező kommentje:
Sajnalom a helyesirasi hibakat, de telorol irok.
2015. jan. 26. 14:31
14/19 anonim válasza:
Előszöris 18 éves vagy és apád véleményére nem muszáj adni. Nyiss más emberek felé. Segíts nekik vagy legyél kicsit kedves velük (persze most hülyének nézel,mert utálod az embereket). Ha lesz munkád emberekkel leszel körülvéve. Én se szeretem a ri biket (őket semmibe kell venni,úgyse ér el semmit majd el az életben,már ha lesz nekik olyan) ,de mégis van egy olyan ember az osztályomból aki nem az, Te is biztos találsz olyat. Visszatérve a nyitottság témához, 18 év után nehéz nyilni az emberekhez,ha zárkozott voltál, de semmisem lehetetlen,erre írok is egy példát: az emberiségnek régen lehetetlennek tűnt repűlni,ma már több olyan dolog van,amely feltud vinni a magasba,persze fizikai értelembe.
2015. jan. 26. 15:44
15/19 anonim válasza:
Szerinted a gólyatáborban mindenki ribi és felszínes majom? Vannak normálisak is. És sokkal könnyebb ott ismerkedni, mint később az egyetemen. Ha neked ez így jó, ha nem akarsz barátokat, ha egyedül szeretnél lenni egész életedben, akkor semmi gond, van ilyen, ne menj el, ne barátkozz, ne nyiss. De ha te magad is problémának érzed az egyedüllétet, ha zavar, hogy nincsenek barátaid, akkor ne várj a sültgalambra.
A gólyatábor olyan, amilyennek te kialakítod ott a saját helyzeted. Nálunk is voltak bulizós, ivós, fűvel-fával kúrós emberek. (Akik mellesleg ettől még lehetnek intelligens, kedves személyek...) És voltak beszélgetős, tényleg ismerkedni akarók is. Ha akarsz szocializálódni, akkor megéri elmenni.
2015. jan. 26. 16:45
16/19 anonim válasza:
Az egyetemre sokféle ember jár ott könnyen találhatsz barátokat vagy olyanokat akikkel eldumálgatsz. A gólyatábor meg nem kötelező, nem leszel " kulonc kis hulye" ha nem mész el.
Szerintem nincs veled gond azért, mert nem vagy nagy közösségi lény. Én személy szerint már a növényeket is többre becsülöm mint az emberiség 99,99-%át, de néhány emberrel azértr jóban vagyok.
22/f
2015. jan. 26. 17:23
17/19 anonim válasza:
Barátkozni meg kimozdulni lehet, de gólyatáborba nehogy elmenj! Semmi értelme, sőt még nagyon pórul is járhatsz, minden évben több lányt erőszakolnak ott meg, alkoholmérgezések stb. A bokorba aki sz@rni megy azt megb. sszák, aki b. szni megy azt leszarják.
2015. jan. 26. 18:44
18/19 A kérdező kommentje:
Szamomra az nem intelligens, plane nem kedves, aki fuvel-faval lefekszik, es halalra issza magat.. de koszonom a tanacsokat, igyekszem majd kinyilbi. :)
2015. jan. 26. 19:38
19/19 anonim válasza:
Gólyatábor hülyeség alkeszeknek meg egyebeknek jó...
A fúsulin meg nap mint nap találkozol új arcokkal majd csak találsz valamit értelmessebbet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!