Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk! Számotokra taszító egy...

Baronstaar kérdése:

Fiúk! Számotokra taszító egy lányban/nőben, ha az fanatikusan vonzódik a kocsikhoz-motorokhoz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fiús tipus, de ezt a kocsimániát a fiúk bennem mindíg is utálták, pedig nem vagyok dilettáns, mégse hozhatom fel ezt a témát soha. Szoktam hallani hogy a gamer csajok a fiúk szerint milyen vonzóak meg minden, de mikor felhozom pl a motorsportot a fiú ismerőseim közt csak a jajgatás megy, ugyh inkább abba is hagyom :D Szóval az a lényeg hogy úgy vettem észre a fiúkban hogy szerintük taszító ha egy lány vonzódik az ilyen pasi dolgokhoz, mivel nem éppen nőies meg ilyesmi..tényleg így van? 20L

2015. jan. 25. 13:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a motorsport szerető lányokat mint azokat akik a kivülről fujját az összes ruhamárkát a (westendből,Corsoból) kedves kérdező: beked mi a véleményed az új koenigsegg oneról?:D nekem mindig is bejött a technológiai újításaik nameg az 1000+ lóérőt kihozni egy V8-asból az egy művészet, megjegyzem be gyertek a bugattival mert az a W16-osból hozta össze az 1001lóérőt 2 db V8 asból tehát a koenigsegg messze a legjobb:D de ez csak az én véleményem:)
2015. jan. 25. 21:13
 12/13 anonim ***** válasza:
#8-as vagyok. #11-es használj írásjeleket légyszi mert 3x olvastam el mire felfogtam mit is írtál. Még a hozzád kapcsolódva a Honda már 1985-ben a V6-os turbómotorjából 1000LE-t versenyen ,edzésen 1200LE-t tudott kihozni.
2015. jan. 26. 10:47
 13/13 anonim válasza:

Én még nem találkoztam olyan lánnyal akivel komolyabb szinten lehetett volna beszélni a kocsikról.. Egyébként nyugi nem csak a lányokat hurrogják le, ha beszélnek a kocsikról.. Tudja mindenki, hogy nagy kocsis vagyok és magamnak szerelem a kocsimat meg mindig faragom, de nem beszélek róla, csak ha kérdeznek.. Viszont ha elkezdek róla beszélni mindig jön, hogy milyen nyelven beszélek meg stb, mert bütykös vezérműtengely meg könnyített lendkerék nem mond sokat a fiúk 90%-nak se, mert motorháztetőt felnyitva még nem láttak.. :D Ha forma1-ről vagy ilyenekről beszélsz az engem se vonz különösebben, mert nekem a keréken való élet az nem 1 versenysport miatt ered, hanem a szépségéből és ezt 1 életformaként fogom fel az már 1 másik dolog, hogy van verseny múltam(igaz, csak szimulátorban, de ott sikerült 1 karriert kiépítenem) és ezek után nem feltétlenül vonz a versenyzés, inkább missile drift life vagy stance forma ami nyerő nálam :D

VISZONT, ha szinter kuplungal tudsz jól bánni, akkor befutó vagy ;) :D

19f

2015. jan. 26. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!