Fiúk! Számotokra taszító egy lányban/nőben, ha az fanatikusan vonzódik a kocsikhoz-motorokhoz?
Én még nem találkoztam olyan lánnyal akivel komolyabb szinten lehetett volna beszélni a kocsikról.. Egyébként nyugi nem csak a lányokat hurrogják le, ha beszélnek a kocsikról.. Tudja mindenki, hogy nagy kocsis vagyok és magamnak szerelem a kocsimat meg mindig faragom, de nem beszélek róla, csak ha kérdeznek.. Viszont ha elkezdek róla beszélni mindig jön, hogy milyen nyelven beszélek meg stb, mert bütykös vezérműtengely meg könnyített lendkerék nem mond sokat a fiúk 90%-nak se, mert motorháztetőt felnyitva még nem láttak.. :D Ha forma1-ről vagy ilyenekről beszélsz az engem se vonz különösebben, mert nekem a keréken való élet az nem 1 versenysport miatt ered, hanem a szépségéből és ezt 1 életformaként fogom fel az már 1 másik dolog, hogy van verseny múltam(igaz, csak szimulátorban, de ott sikerült 1 karriert kiépítenem) és ezek után nem feltétlenül vonz a versenyzés, inkább missile drift life vagy stance forma ami nyerő nálam :D
VISZONT, ha szinter kuplungal tudsz jól bánni, akkor befutó vagy ;) :D
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!