Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyedül érzem magam, ez már...

Egyedül érzem magam, ez már depresszió?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok egyetlen egy barátom van 10 éve, de ő sehova nem jön el, mindig a barátnőjével van, meg dolgozik. Én ha ép nem dolgozom itthon ülök, unom az életem, unom az egész mindenséget. Szüleimet hallgatom, ahogy napról napra ugyanazt csinálják, politizálnak, lefekszenek aludni, másnap ugyanez.. nincs barátnőm már 6 hónapja lassan illetve nincs senki akivel bárhova is elmehetnék. Egyedül még se mehetek... az összes ember aki velem egykorú már egy társasági közegben van, oda megint nem szeretnék becsapódni, mert koloncnak érezném magam. Alapjába véve szeretnek az ebmerek, meg jófejnek tartanak, ismerősöm rengeteg van, de senkivel nem érzem jól magam. Mit kéne tennem?
2015. jan. 23. 19:34
 1/4 piriiiii ***** válasza:

A harmadik mondatod nagyon ismerős, és az nagyon rossz... Látni másokat sehogyan élni...

Miért ne mehetnél egyedül? Nem fogsz senkit megkedvelni, ha nem tudják, hogy létezel...

2015. jan. 23. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem érezném jól magam egy olyan közegben ami már évek óta meg van.
2015. jan. 23. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Erőt veszel magadon és kimozdulsz. Ott szerzel ismerősöket.

Én is így kezdtem.

A magánytól tényleg be lehet depizni. Mozdulj ki ;)

2015. jan. 23. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne másoktól várd, mások nem jönnek oda hozzád, hogy kihúzzanak belőle téged. Neked kell keresni a lehetőségeket és kihúzni magad.
2015. jan. 23. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!