Iszonyat magányos vagyok, segítség!?
Nekem jó a magány. Kamion sofőr is akarok lenni.
max ez
9 év alatt ez a második kép rólam. nem szívesen mutogatom magam, itt sem sok látszik. Jó egyedül! Kevesebb gond, kisebb költség, kisebb felelősség!
Nalam is hasonlo gondok vannak, de en nem gorcsolok ra ennyit mint te, neked se szabadna. En sem szeretek kozossegbe, bulikba mrnni, rosszul erzem magam. Baratnom volt egy ideig, de mar ket eve nincs. Egy baratom van, de vele is csak neten beszelek, mivel az egyetem miatt el kellett mennie delre. Egesz nap itthon vagyok, eszek alszok. Tudom hogy valtoztatni kene, de mar en is beleszoktam, tul lusta vagyok ehhez. Ennek ellenere jol erzem magam ugy ahogy vagyok. Neked is bizony el kell most dontened oszinten magadban, hogy kicsiped magad egy kicsit, es baratkozol azzal a csajjal akivel beszelgetni szoktal, ha annyira sok onbizalma van , akkor hatha rad is ragad valami. Hogy ha o 'ilyen alakkal'
akar osszeallni mint te, biztos van oka ra. ;)
Emellett probalj meg a tanulasra, vagy valami olyan tevekenysegre koncentralni ami boldogga tesz, nem kell mindenkinek otszaz barat, egy is.boven eleg, ha az igazan jo. A lenyeg az hogy tudjad egyedul is jol erezni magad, onnantol meg nem szamitanak masok.
Na mostmár én is kiváncsi vagyok baker!
Ennyire gázul nem nézhetsz ki!
Kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!