Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magányos vagyok, mit tegyek?

Magányos vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy nincsenek barátaim. Vagy ha vannak is, csak olyanok, hogy soha nem érnek rá. Nem arra célzok, hogy unatkozom, csak nincs társasági életem. Egész nap számítógépezek, tévézek, vagy a plafont bámulom ha nincs iskola. Sajnos az a nagyon kevés barát folyton utazik, soha sincs itthon, vagy beteg, vagy sz@rnak a fejemre. Soha nem tudok kimenni a friss levegőre, mert 5 perc után megunom azt, hogy egyedül kinn vagyok és nemcsinálok semmit. A nyári szünetem is így ment el. Olyan környéken lakok, ahol mindenki számítógépezik, vagy gazdag, ezért soha sincsenek otthon. Meg sajnos félénk vagyok ismerkedni. Hogyan tudnék barátokat szerezni?

2014. okt. 26. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így érzem magam...
2014. okt. 26. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdező sokan vannak így,ha szereted a focit és lány vagy nyugodtan írj nekem és én garantáltan a baratod leszek!

Fel a fejjel,vannak itt normális +értő emberek is!!!

2014. okt. 26. 12:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Szeretem a focit de fiú vagyok.
2014. okt. 26. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém volt, mert busszal 20 percre lakok a belvárostól és itt volt/van egy csomó lehetőség.

Úgy oldottam meg, hogy jelentkeztem egy sportklubba és ott barátkoztam össze emberekkel.

2014. okt. 26. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!