Egy ennyire magányos ember mit kezdjen magával?
Figyelt kérdés
Totál egyedül vagyok a problémáimmal. A munkahelyemen csak akkor szólnak hozzám, ha kell valami/szidni kell valakit, ha hazaérek (szülőkkel lakom még), egész nap megy a csendes lelki terror, de ha beszélnek, akkor is csak ordítani tudnak velem, mert állítólag mindenért én vagyok a szar. Barátaim nincsenek és talán sosem voltak, a "haverok" meg (ha lehet annak nevezni azt az egy-kettőt) pedig egyáltalán nem keresnek hetekig, ha én nem írok. Hobbim van, de már arra sem tudok koncentrálni, olyan szintű letargiában vagyok. Mi a szart kezdjek így magammal, hogy és hol ismerkedjek? Kisváros, ~nulla lehetőség. 22F2014. ápr. 1. 20:32
2/5 A kérdező kommentje:
Arra pedig időm és energiám nincs 14 órányi munka és utazás után.
2014. ápr. 1. 20:50
3/5 anonim válasza:
Ha csak a problémáidat akarod valakire rákenni nem is lesznek barátaid, mert ki akarja azt hallgatni, hogy mi a gondod? Senki. Tanulj meg uralkodni az érzéseiden, ne azok uralkodjanak rajtad. Az érzést kiváltó szituációban vedd észre, hogy éppen kialakul az érzés, és szabjál neki gátat, úgy, hogy szépen nyugodtan lélegzel, főleg a kifújás legyen mély. És ne azt tedd amit már jól ismersz dolgot, hanem azt amit szívesen megtennél. Ha megteszed felszabadulsz, ha nem folytatódik a letargia. Ha megteszed rosszabb úgyse lesz, ha nem csak süllyedsz tovább. A félelem a dolog megtételétől csak illúzió. Létező dolgoktól nem fél az ember, csak a kételytől. Ha tudom, hogy megharap a kutya 100% akkor nem félek tőle. De ha nem vagyok benne biztos akkor félek. Ajánlom, hogy költözz el amint lehetőséged van rá. Légy hálás a szüleidnek, hogy eltartottak, felneveltek, de tény, hogy a továbbiakban csak mérgezik a lelked, és válj el.
4/5 anonim válasza:
Biztosan igy van. En no letemre, 12 ora felszolgalas utan mentem el futni hajnali 1- kor. Igaz csak fel ora volt, de ez is jo nekem.
5/5 anonim válasza:
Szerintem jót tenne, ha valamivel megszakítanád a mindennapos rutint és valami olyat csinálnál, amit általában nem pl. egy kicsit kimozdulnál, emberek közé mennél. Mindig fel tudja dobni a napot, ha régi ismerősökkel találkozik az ember vagy újakat szerez, és az is, ha csak valaki észreveszi és egy kicsit foglalkozik vele. Elismerem, hogy egyedül társaságba menni nem egyszerű. Esetleg keress olyan embereket, akiknek ugyanaz vagy hasonló a hobbijuk. Neten rengeteg közösség van, akár ide is kiírhatod.
Másik ötlet: keress levelező vagy e-mailező társat. Ha szerencséd van, akkor akad egy pár, akivel jól el lehet levelezgetni.(Kb. 10-ből 2 az, aki hosszú távra megmarad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!