Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit jelent élni?

Mit jelent élni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 15. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Pl." Amikor eszel, akkor eszel." .:)
2015. jan. 15. 08:23
 2/6 A kérdező kommentje:
De én megengedem másoknak hogy vezessenek az orromnál fogvást vagy nem tudom... 17 éves vagyok komoly nem bulizós nem dohányzós,nagyon jó szivű és mondhatni minden pasi álma,de én nem élek úgy érzem,távkapcsolatban vagyok és reggel felkelek eszek takaritok gépezek skypolok alszom,felkelek ..sstbb soha nem járok bulizni barátnőkkel,nincsenek is
2015. jan. 15. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
2015. jan. 15. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Na jó visszavonom azt , hogy "amikor eszel akkor eszel". Azért nem teljesen csak egy kicsit.:)))) Ez amúgy azt jelentené, hogy bármit is csinálsz legyél benne teljes szívvel lélekkel.Tehát pl. amikor eszel , akkor csak az evésre figyelj , élvezd az ízeket , élvezd az evést , közben ne foglalkozzál más dologgal, ne is gondolkozz más dolgokon, csak az evésre figyelj.Nem könnyű!

Ahogy így leírod először kéne találnod valami olyat aminek tudsz örülni.Valami olyan tevékenységet elfoglaltságot amit igazán szívesen csinálnál.Ki kellene billentened magad ebből az állapotból.Ki kéne próbálnod egy csomó dolgot amit még nem próbáltál ki.Akár még a bulizást is.Kapásból azért ne szóld le a bulizást!

Ha a szépséged miatt vagy a "minden pasi álma", akkor kicsit jobban oda kel figyelned bizonyos dolgokra.

Nagyon sokunkat az úgymond külső szépség elkápráztat, és közben a "belső szépséget " észre sem vesszük, no persze ha egyáltalán van belső szépség.

Sajna egy szép nő is bele eshet abba a csapdába, hogy magát többnyire a szépséggel fogja azonosítani, és lehet , hogy nem fogja sem magában sem másban keresni , illetve meglátni a szemnek kevésbé látható szépségeket, értékeket.Erre különösen figyelj!

2015. jan. 15. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi baj, ha nem bulizol, attól még élhetsz tartalmas, boldog életet. A lényeg, hogy szeresd csinálni, amit csinálsz, lehetőleg olyan munkát válassz, amit szívesen végzel, legyen egy hobbid, amit szeretsz és jó vagy benne, a sikerek pedig önbizalmat adnak. A hobbin keresztül pedig jönnek a barátnők is, akikkel esetleg el tudsz menni bulizni, ha szeretnél, de ha nem szeretnél, az se baj, lehet bulizáson kívül mással is eltölteni az időt pl. együtt sétálni, sportolni, vagy csak beülni valahova beszélgetni...
2015. jan. 15. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak azok buliznak, akiknek nincs életük! Szerintem teljesen normális dolog, ha nem bulizol és nincsenek barátnőid! Jó régi kérdés már ez, azóta mi a helyzet kérdező? Kíváncsi lennék erre! :)
2019. febr. 2. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!