Ahova jatok ott csak lanyok vannak es nincsenek bulik. Barataim otthon ulosek nekem meg mar evek ota mehetnekem van.bulizni szeretnek,pasizni,koncertekre jarni,fesztivalozni,kocsmazni,turazni,egyszoval elni. Baratokat es part talalni. Decegyedul hogyan kezdjem el? Nehezen oldodoj fel es most szedek egy gyogyszert amire nem szabad inni. Hol induljak el, tudtok jo lehetosegeket ahova egyedul is el lehet menni? 22L
2015. jan. 11. 00:34
1/7 anonim válasza:
Város?
2015. jan. 11. 00:36
2/7 anonim válasza:
Középsuliban volt hasonló problémám. Én elkezdtem új emberekkel barátkozni suliban és bevált, jöttek a bulik meg minden.
2015. jan. 11. 00:42
3/7 anonim válasza:
A csoporttársaiddal is elmehetsz néha, ha jóban vagytok. Nem muszáj csak a barátokra várni, ha a kettő nem ugyanaz. Mármint a barátok és a csoporttársak.
2015. jan. 11. 00:43
4/7 anonim válasza:
Koleszben nem lenne ilyen gond.
2015. jan. 11. 00:47
5/7 anonim válasza:
Erre nincs recept. Azt vettem észre, hogy az ember olyan barátokat talál amilyen maga is. Én mikor bekerültem az egyetemre, kolisként nem voltam egy kolibuliba sem, egy barátom volt akivel eljártunk inkább kényszerből buliba, majd csak néha egy biliárd, aztán inkább beszélgetés. Szóval valahol olyannal hoz össze a sors amilyen te is lenni akarsz. Nyiss az emberek felé, azért nem nehéz összehaverkodni bárkivel is az egyetemen, aztán meg minden jön magától.
2015. jan. 11. 00:50
6/7 anonim válasza:
Nekem ez egy szakítás után jött elő, elötte csak a barátom "létezett", nem igazán voltak barátnőim a városban. Miután elköltöztem tőle egy ideig otthon ücsörögtem mindig, meg filmet néztem. Aztán egyszer csak bevillant, hogy ez így nem mehet tovább. Még aznap estére kinéztem egy táncos partit és elmentem egyedül, nem zavartattam magam, beszélgettem is másokkal. Utána folyamatosan elkezdtem programokat kitalálni magamnak. Egyik nap eldöntöttem, hogy kirándulni megyek, másnap már a vonaton ültem és a kiszemelt helyre tartottam. Nagyon jó érzés volt és barátaim is lettek közben.
Ha a környezetedben nincs akivel kimozdulhatnál, akkor indulj el egyedül, sehol senki nem fog kinézni és közben barátkozhatsz, megismerhetsz másokat. :)
2015. jan. 12. 08:42
7/7 anonim válasza:
Vegyél fel egy nem szakos tárgyat, ott találhatsz barátokat. Sport, nyelvek, ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!