Ti mit gondoltok az olyan lányról, akinek van barátja, és a fiúk társaságát keresi?
Figyelt kérdés
A barátnőm fiúk társaságában töltötte az életét,iszogattak,szívtak,és egy kellemetlen beszélgetés volt erről,mikor szóba jött hogy ez egy rossz tulajdonság hogy barátja mellett fiúkkal lóg.Próbálom fel világosítani,azt hiszi hogy ez nem rossz cselekedet,próbáltam értésére adni.Leírtam neki mindent,azt nem tudja elmondani mért hülyeség,mert ő csak ezt tudja hajtogatni.Ezen megsértődött.Állítólag szeret,de ez a tulajdonság szerintem nem olyan,amit ne lehetne mellőzni,amíg párban van,de ez neki lét fontosságú,nem ítélem el,de majd kimondjátok helyettem amit kell,és ezt az oldalt be fogom neki linkelni,hátha akkor elhiszi hogy amiket mondtam nem csak az én hülyeségeim :)2015. jan. 11. 17:01
11/12 anonim válasza:
Ugye nem jól értem, hogy most azt mondod, a batárnőd olyan, mint szerinted a nők többsége, és "férfiról férfira jár"???
Mert az utolsó kommentedből nekem ez jön le, és akkor nem a barátnődnek, hanem neked kellene elgondolkoznod... A hűtlenséghez két ember kell! Ahogy látom, nálatok nincs valami nagy bizalom...
12/12 A kérdező kommentje:
Ha tudnád mi zajlott kettőnk közt,miket mondott,ha szó szerint idézném,szerintem inkább most esedeznél bocsánatért :D
2015. jan. 11. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!