Ez most nagyon gáz? . Mit tegyek?
Izgultam a végére hogy mit csináltál részegen a buliban de ennél lényegtelenebb dologról még sosem hallottam.
Ha 5 pasit leszo..tál volna miközben a többiek popsiba hátulról akkor azt mondom hogy el kéne gondolkozni a következő berugáson.
De így ?
Most tényleg mi bajod van ?
Nem öltél meg senkit, nem robbantottál atombombát de még csak egy ici-pici kézi gránátot sem rejtettél sehova.
Mikor elkezdtem olvasni az irományodat azt hittem baj van.
De nem találom sehol.
Akkor a riibancokkal értek egyet.
Ők meg merik tenni míg te csak siránkozol ezen.
Mellesleg részegen ezt miért jött ki belőled ?
Csak nem elfojtott vágyak.
Például olyasmitől hogy én jó kislány vagyok, nem lehetek olyan mint a többiek.
Ülsz a vulkánon semmit nem mersz csinálni a félelemtől aztán ha kiszabadul a szellem a palackból nem győzöd vissza tuszkolni
Kedves KirályRobi!
Igen azt hiszem teljesen igazad van. Azt hiszem túlságosan sokmindent folytok el magamban. Olyan közegben nőttem fel, ahol ezt nagyon is elítélik. Talán ez miatt is érzem magam rosszul...
Egyszer belefér, tanulópénz.
Én egy kegyetlen macskajajjal tanultam meg, hogy egy bizonyos pontot túl ne igyak, azóta se fordult ez elő, pedig azóta eltelt vagy 10 év :) Te meg begyűjtöttél 3 szilveszteri csókot, még nem omlik össze a világ, ezért ne legyen bűntudatod.
Egy ideig biztos emlegetni fogják, a legjobb ha nem törődsz vele. ne kezd el nagyon tagadni meg hárítani, ismerd be hogy kicsit sok volt a pia és ezért történtek a dolgok és legközelebb tartsd a mértéket az alkohollal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!