Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez mennyire gáz? :D

Ez mennyire gáz? :D

Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy új fiú akivel minden nap egy busszal megyek haza mert ő is arra felé lakik ahol én és állandóan beszélgetünk. Hát nem beleszerettem? :DDD Komolyan egy idióta vagyok. :| Márciusban töltöm be a 14-et és hetedikes vagyok. Esetleg nem akar valaki ismerkedni? Huhh de gázul hangzik ez a saját számból mivel nem vagyok egy ilyen lány.. :D Mármint nehezen ismerkedek de úgy érzem hogy most már tényleg szükségem lenne egy társra. És nem azért mert már sok velem korabelieknek van barátja sem azért hogy féltékennyé tegyem az osztálytársam. Mondjuk szerelmet nem érzek iránta csak tetszik. De innentől nem érdekel. :D
2015. jan. 1. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném hogy 14 évesen tudod mi az a "szerelem".
2015. jan. 1. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Jatssz mashol.
2015. jan. 1. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztos rengeteg jelentkező lesz!

Lefordítom:

Nincs itt valami szánalmas kretén, akivel szórakozhatnék azért, hogy fájdalmat okozzak annak az embernek, akibe beleszerettem?

Gratulálok!

Szerintem figyelj oda az órákon, hogy legalább lexikális tudásod legyen, ha már ilyen hülye vagy.

2015. jan. 1. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hülye kérdés, de miért is nem vele próbálsz összejönni??
2015. jan. 1. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Miért van az, hogy ilyen kérdések alá mindig mindenki olyanokat ír, hogy nem tudhatjuk X évesen, hogy mi a szerelem. Biztos vagyok benne, hogy van aki 80 évesen se tudja. Miért kell mindenkit leszólni? És ha az nem "igazi" szerelem? Akkor mi van? Korunknak megfelelő érzelem, ha nem is szerelem, de lehet annak érezni.

Am kedves kérdező, együtt érzek veled. De szerintem azzal nem fogod féltékennyé tenni, hogy a neten lesz "barátod". Inkább lejáratod vele magad.

2015. jan. 2. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!