Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A barátnőm miért akar mindenho...

A barátnőm miért akar mindenhova menni mindig ráadásul engem is magával rángatna? Én nem akarok sehova se menni, se vele se senkivel.

Figyelt kérdés

Állandóan nyaggat: menjünk ide oda mozi séta kirándulás pláza ilyen klub olyan szórakozóhely.

Fel nem fogom miért nem tud a seggén megülni. Én nem akarok sehova se menni, jó nekem otthon.

Elég nekem az is hogy iskolába be kell járni, még sok is.

De ha ő menni akar: oké menjen. Ahova akar tőlem oda megy. De engem meg hagyjon békén.

Eljárok sportolni, úszni de soha senkit nem akartam magammal rángatni uszodába. Ha menni akarok, fogom magam és megyek. Nem kell nekem díszkíséret.

Aztán anyám meg azzal idegesít, hogy nem félek-e attól hogy ha nem megyek vele sehova előbb utóbb megismerkedik vkivel és akkor már nem lesz kérdés megyek-e vele mert már nem velem akar majd menni.

Hát nem félek. Ismerkedjen. Tőlem aztán azzal ismerkedik akivel akar.

2014. dec. 27. 13:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

21 vagy? Na ez azért gáz mert a stílusod alapján 13 lehetsz.

Most itt keménykedni próbálsz, hogy neked csak arra kell a barátnőd, meg semmi nem érdekel, nembaj ha elhagy, aztán ha mégis telesírod facebookot. De most depis hangulatba vagy, megmutatod nekünk gyakorisoknak mennyire kemény gyerek vagy.

Tényleg olyan vagy mint a kis 10 éves gyerek, aki ha nem kap playstationt akkor legó sem kell neki, mert ő megmutatja. Azt hittem ezt a stílust 14 éves korig levetkőzik az emberek.

Vannak akik későn érnek, talán 5 év múlva megjön az eszed.

"ja és hogy miért vagyok vele együtt? van egy szó, kezdődik sz-el és végződik x-el. "

De most komolyan ki fogalmaz így? Te 13 éves.

2014. dec. 28. 16:45
 22/28 anonim ***** válasza:

gyökér vagy:D

igenis kihasználod, attól még hogy jó neki is a szex, valószínű szeret téged, veled akar lenni, nem csak a szobádban meg az ágyban.. azért hívogat mindig hogy találkozzatok máshol. mert ő kapcsolatot szeretne.

nem baj, majd belátja milyen vagy, és talál mást, aki megérdemli

tényleg nehéz elhinni hogy 21 vagy

2014. dec. 28. 21:49
 23/28 anonim ***** válasza:
Akkor mondhatnád hogy nem használod ki(MERT IGEN IS KIHASZNÁLOD TE SZERENCSÉTLEN NYOMORULT) ha szexkapcsolat lenne.De a leírtak alapján ez nem olyan kapcsolat,ugyanis egy az,hogy barátnődnek neveztek,kettő,nem akarna elmenni veled ide-oda,hanem csak szexelnétek.Ebből a következtetés:kihasználod,mert ő nem tud róla,hogy nem akarsz vele kapcsolatot.Komolyan remélem soha nem is lesz normális kapcsolatod,téged is kihasználnak majd és boldogtalan leszel....nem érdemelsz meg semmit pláne hogy ennyi idősen ilyen ostoba vagy!
2014. dec. 28. 22:23
 24/28 anonim ***** válasza:
és ha tényleg felakasztja magát még Őt fogja sajnálni mindenki...
2014. dec. 29. 10:02
 25/28 A kérdező kommentje:

Engem lehet sajnálni de nem kötelező. Ha valaki sajnálni akar: sajnáljon. Saját szabad döntése az is és az is ha nem sajnál.

Csak mert az előbbi kijelentés úgy hangzott mintha én tehetnék róla, hogy meg nem érdemelten sajnálnak esetleg.

Nem kötelező sajnálni. De ha valaki mégis ezt teszi, az nekem nem felróható nemde?

2014. dec. 29. 19:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Te kellettél volna a szüleimnek helyettem.
2014. dec. 30. 11:41
 27/28 A kérdező kommentje:
Erről már lekéstünk.
2014. dec. 30. 21:09
 28/28 anonim válasza:
Remélem azóta már a föld alatt rohadsz. :)
2015. márc. 8. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!