A barátnőm miért akar mindenhova menni mindig ráadásul engem is magával rángatna? Én nem akarok sehova se menni, se vele se senkivel.
Állandóan nyaggat: menjünk ide oda mozi séta kirándulás pláza ilyen klub olyan szórakozóhely.
Fel nem fogom miért nem tud a seggén megülni. Én nem akarok sehova se menni, jó nekem otthon.
Elég nekem az is hogy iskolába be kell járni, még sok is.
De ha ő menni akar: oké menjen. Ahova akar tőlem oda megy. De engem meg hagyjon békén.
Eljárok sportolni, úszni de soha senkit nem akartam magammal rángatni uszodába. Ha menni akarok, fogom magam és megyek. Nem kell nekem díszkíséret.
Aztán anyám meg azzal idegesít, hogy nem félek-e attól hogy ha nem megyek vele sehova előbb utóbb megismerkedik vkivel és akkor már nem lesz kérdés megyek-e vele mert már nem velem akar majd menni.
Hát nem félek. Ismerkedjen. Tőlem aztán azzal ismerkedik akivel akar.
Jaj, hát megint egy okoskodó tini, aki más mint a többi, ő egyedi, "normális", tökéletes.
Az antiszociális emberek nem egyediek, csak ezt hiszik magukról.
Most valószínűleg még a kislányos korszakodba vagy, de 1 év múlva, már sóvárogni fogsz, hogy elmenj valami szórakozóhelyre. De addigra már a barátnőd megfogja találni a saját baráti társaságát amibe te nem fogsz beleilleni.
A barátnődnek miért kell elviselnie, hogy te csak otthon ülsz? Akkor kössetek kompromisszumot.
Hát a magadfajta inkább a "Dunába öli" magát, mint, hogy változtasson a szubjektívan tökéletes életvitelén.
csak röhögök rajtatok.
valaki elsütötte h biztos lány vagyok, azóta mindenki kp-nek veszi hogy az vagyok. nem az vagyok. fiú vagyok.
valaki elsütötte h biztos tizenéves vagyok, azóta mindenki kp-nek veszi hogy az vagyok. nem az vagyok. 21 vagyok.
és pont ezért röhögök azon is, aki szerint 1 év múlva megyek én még X helyre. nem megyek. ha 21 évesen semmi vágyásom sincs menni és nem is volt életemben soha akkor már nem is lesz.
röhögök azon is, aki azzal fenyeget h a barátnőm társaságot fog találni és abba én már nem férek bele. találjon, szíve joga, azt talál akit akar, nem is akarok beleilleni semmiféle társaságba.
ja és hogy miért vagyok vele együtt? van egy szó, kezdődik sz-el és végződik x-el.
na ezért. amíg meg nem unom, és ez már közel van.
"ölhetnéd magad a Dunába"
1 féreggel kevesebb lenne a Földön
ha korábban látom ezt a megnyilvánulásod, nem fárasztom magam azzal,hogy próbáljak segíteni, hogyan mentsd meg a kapcsolatod.
10# voltam
Ó nem kell attól félni hogy megérem a 40-et.
Sztem pár év és felkötöm magam valahova.
Az a csoda hogy eddig nem tettem meg.
Mondja el nekem vki: szexben ki lehet valakit használni? A szexhez két ember kell, nem kénszerítem semmire önálló szabad akaratából szexel velem-azért met JÓ NEKI.
Megtehetné hogy nem csinálja de nem teszi.
Akkor miért is használom ki? Tán csak nekem jó a szex? neki nem? Dehogynem.
Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!