Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan "koptassam le"?

Hogyan "koptassam le"?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki az utóbbi időben teljesen rám szállt. Nem akartam vele bunkó lenni, ezért elmentem vele egy baráti találkára. A helyzet az, hogy újra elhívott, de nekem nagyon nem az esetem, és egyszerűen nem is értem, hogy mit látnak a csúnya arcomban a fiúk. Kicsit megundorodtam az ilyen nyálas, "lovag vagyok" randiktól egyébként. Nagyon nincs kedvem vele többet találkozni, egyszerűen hiába próbálom éreztetni vele, hogy nekem ez így...nem, nem veszi észre, vagy nem is tudom.

Kérlek segítsetek, nem szeretném megbántani!

2014. dec. 19. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy van pasid, hagyjon békén!
2014. dec. 19. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyszerűen mondd meg neki, hogy nem szeretnél találkozni vele, mert nem tetszik neked.

Legyél határozott, máshogy nem megy. Tapasztalat...

2014. dec. 19. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
mondd azt h leszbikus vagy.
2014. dec. 19. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:

nem kell indokot mondani, nem, és kész.

nem éreztetni kell, hanem megmondani egyébként.

2014. dec. 19. 19:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

De tényleg.

:D

2014. dec. 19. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Talalkozok és őszintén megmondod neki hogy bocsi,de nekem tökösebb pasi kell,aztan vagy megérti vagy ha ebből sem ért akkor hatarozottan megmondod neki hogy nem tetszik neked!
2014. dec. 19. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:

nem kell megsérteni még pluszban, mikor úgyis elutasítod! hidd el, az nagyon rossz így is.

legyél kíméletes, de határozott.

2014. dec. 19. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:

"Talalkozok és őszintén megmondod neki hogy bocsi,de nekem tökösebb pasi kell,aztan vagy megérti vagy ha ebből sem ért akkor hatarozottan megmondod neki hogy nem tetszik neked!"

No hallod...! Ilyen szöveg után úgy vágnálak gericre még a főtéren is, hogy a füled is csepegne tőle! Ha már tökösebb gyerekre van szükséged! Vannak férfiak, akik épp ettől vadulnak be! És ez nincs a homlokára írva senkinek! Úgy hogy csak csínján az ehhez hasonló tanácsokkal!

2014. dec. 19. 21:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Jesszus ilyet sohasem mondanék.

Igazából a személyisége taszít, de nem mondott még semmit, csak teljesen rám szállt.

Egyszerűen undorodom már ettől.

Szerintetek mennyire lenne sértő, ha ezentúl lemondanám a találkákat?

Leesne neki a tantusz?

2014. dec. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!