Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy koptassam le örökre?

Hogy koptassam le örökre?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta zavar a dolog. Egy városban lakunk és mostmár sajna egy suliba is járunk. Facebookon mindig ír chaten meg írogat a képeim alá. Már nagyon sokszor elmondtam neki hogy én nem akarok tőle semmit de nem érti meg! Névnapomon írt hogy otthon vagyok-e mert valamit adni szeretne. Mondtam neki hogy nem kérek semmit és hogy nem tartozik nekem meg stb. erre elmondja hogy csináltatott nekem egy virágcsokrot és nem szeretné ha tönkremenne. Nem tudtam neki mit mondani csak h akkor hozza. De ez csak egy baráti csokor. Aztmondta hogy persze.Mikor elhozta megpuszilt (arcomon) de nagyon nem esett jól... Tavaly is ugyanezt csinálta csak szülinapomkor és akkor ajándékot adott... Ma elhozott hozzánk egy csomó gyümölcsöt csak úgy a családnak. Ez mind nagyon aranyos lenne ha én is viszonoznám az érzéseit de mivel nem így van engem ez már nagyon aggaszt. Az egész családom szerint aranyos meg kedves de szerintem már kezd beteges lenni. Anyukámnak is mondtam és már ő is kezdi furcsállni. E mellett még van egy másik srác aki viszont nagyon tetszik (elvileg énis neki juhúú :D)de nem merek vele elmenni sehova mert félek hogy a másik fiú csináljon valamit. Akár velem akár vele vagy esetleg magával. Beszól vagy még rosszabbat...Valaki ! Ti mit tennétek?

2013. szept. 12. 18:52
 1/2 A kérdező kommentje:
a kérdező vagyok . Az lemaradt hogy mindig reggel direkt arra megy suliba amerre én hogy hátha összefut velem. Meg haza is akar kísérni. 15/L
2013. szept. 12. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Őszintén beszéld meg vele, hogy nagyon kedves volt eddig is az érdeklődése, a figyelmességei.

Nem akartad visszautasítani, mert nem szeretted volna megbántani.

De a lelkiismereted azt diktálja, hogy tisztád vele, hogy sajnos neked ez egyre kellemetlenebb, mert nem tudod viszonozni sem az érdeklődését, sem a figyelmességeit.

Azt kéred, hogy maradjatok továbbra is jó ismerősök, de te ennél többet nem tudsz nyújtani a számára.

2013. szept. 12. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!