Hogyan koptassam le?
Figyelt kérdés
Most leszek gimi 3.-os és általános iskolából van egy "barátnőm". Rosszul érzem magam, amikor találkozunk, amikor hazamegyek, mindig önbizalomhiányos vagyok.Állandóan magát dicsőíti, lekezelően beszél velem és nem lehet vele az érzésekről beszélni. Állandóan hívogat meg ír facebookon, hogy mikor találkozunk már meg minden. A telefont sosem veszem fel, facebookon is nagyon ritkán írok vissza neki. Ennek ellenére nem hagyja habba, és állandóan hív. Jó, hetente kb. Volt egy másik barátnőm is, de az is eléggé szerencsétlen, és ketten együtt abból "táplálkoznak", ha engem ócsárolnak. És most találkozni akarnak. Nem akarok sértődést, se haragot, de semmi kedvem velük találkozni, mert attól félek, hogy a "barátnőm" még többet hívogatna. Mit csináljak? Hogyan koptassam le, hogy ne legyen harag?2014. júl. 18. 23:48
1/5 anonim válasza:
Gondold végig, hogy milyen mértékű kapcsolattartás lenne kellemes neked vele és milyen csatornán!
Ezt ki tudod gondolni?
2/5 anonim válasza:
Célozgass finoman arra,hogy nem kérsz a társaságukból. Ha nem veszik le,akkor meg meg kell mondanod neki/nekik.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ki tudom. Az lenne a jó, ha TELJESEN nem szűnne meg a kapcsolat. Tehát egy évben egyszer találkozni az nekem ideális lenne. Tehát évközben is hagyjon békén. Mert a másik "barátnőmnek" is úgy tűnik, hogy elég, ha évente egyszer találkozunk. Csak a másik ilyen nyomulós.
2014. júl. 19. 01:56
4/5 anonim válasza:
Még azt találd ki, hogy milyen csatornán keressen. És akkor a többit utasítsd vissza. "Nem szeretnék Veled telefonálni, ha valami fontos van, légy szíves, írj e-mail-t!"
Vagy amikor keres, nyilván kér valamit, kérdez valamit. Akkor azt utasítsd vissza, amit kér. "Nem szeretnélek beavatni ennek a részleteibe."
5/5 anonim válasza:
Egy barát/barátnő nem ócsárolja a barátját. Ezek nem barátnők, hanem férgek. Hagyd őket és keress jobb embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!