Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nektek, , bejön" úgy értem h...

Iskolások kérdése:

Nektek, , bejön" úgy értem h nem túl fiús?

Figyelt kérdés
12 vagyok lány és deszkázok, karatézok, jiu-jitsu -zok ... Sokat szoktam fiúkkal lógni ..de kivülről ( nem úgy értem hogy sminkelve meg stb. ) lány vaok... És sokat szoktam cod-ozni és gta-zni szoval már sokan mondták h nagyon fiús vagyok szerintetek ez zavaró lehet ???
2014. dec. 13. 22:05
 1/4 |Orfeusz| ***** válasza:
Csinálj azt amit akarsz, senki nem fog megszólni érte. Az egyik kedves lány barátom is hasonló személyiségű és szerintem még jobban kedvelik ezért. Ne legyél tucatember :)
2014. dec. 13. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:

nem.

ez leginkább arról árulkodik,hogy ritka gondoskodó és felelősség teljesek a szüleid,hogy rendszeresen és ilyen gyakran sportoltatnak.

annyi,hogy a karaténak nincsen értelme,mert nem hatékony stílus.

helyette mehetnél kickboxra.

a jitsu viszont hatékony küzdősport.

2014. dec. 14. 01:24
 3/4 anonim ***** válasza:

ne félj, majd elmúlik

és a fiúknak sokféle az ízlése, van ilyen fiú, az más kérdés hogy tlaálkozo le vele. de ha nem tetszik akkor öltözz be te is cicababának és hagyd abba a sportolást, gta helyett facebook.

2.kal egyetértek, általában ez a szülőktől függ, amikor leveszi ka kezüket, majd 4-5 év múlva abbahagy mindent, elkezd sminkelni meg addigra lesz már pár kaland, esetleg abortusz is. a gta maradhat, állítólag a középkorú gamer nők többen vanank mint a fiatal srácok.

2014. dec. 14. 08:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi és csak annyi h sminkelés soha és én ezeket soha nem fogom abbahagyni és nem leszek cica baba
2014. dec. 14. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!