Tetszhet-e egy film nekem, ha nekem szimpi pasinak bejön?
Figyelt kérdés
Nemrég jött egy film és annak a fiúnak aki bejön nekem neki is. Elhatároztam megnézem hátha jó pontot szereznék nála.
Hát a film tetszett, jók voltak a karakterek, harc jelenetek is (bár nem vagyok olyan aki szereti a verekedést)volt benne egy kis romantika ami meglepett.
2014. jan. 10. 19:03
1/9 anonim válasza:
Szerintem szilvásbukta mert azt szereSSSSük...te meg sík hülye vagy :D
2/9 anonim válasza:
Előbb nézd meg, mert addig nem tudod megállapítani.
3/9 anonim válasza:
#2: Te meg olvasd végig az apróbetűs részt is, tudod általában ott a lényeg :P és ne próbálj meg értelmes választ adni, ha már a kérdés is értelmetlen.
4/9 anonim válasza:
Attól, ha neked bejön valaki, még nem jelenti azt, hogy ugyanolyan az ízlésetek. Ráadásul szerintem az tök fölöslöges, hogy az ő ízlését magadra erőltesd. Ha tetszett akkor úgyis, jó, de mondom felesleges magadra erőltetni a "tetszést", azért hogy "jó pontokatt" szerezz.
6/9 anonim válasza:
#2: Az apró betűs részt igenis elolvastam. Csak hát, hogy tetszhet valami, amit még soha nem látott az ember. Azt sem lehet tudni, hogy jó-e a megfőtt tészta íze, csak ha megkóstolod.
Amúgy 4-es irománya a legjobb.
8/9 anonim válasza:
#6: Akkor értelmezni nem sikerült:) "Hát a film tetszett" vagyis már megnézte...
9/9 anonim válasza:
#8: Tegnap már álmos voltam.
Így a kérdezőnek: Tetszhet a film Neked és a pasidnak is, nincs megtiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!