Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérdésem lenne felétek. 22 éves srác létemre nem sok mindenen kapom fel a vizet, de ez a téma elég érzékenyen érint. Van egy 19 éves húgom, akire mostanában "rászállt" egy korabeli srác. Napi szinten szidja, k*rvázza, tényleg ezeregy dolog. Tisztában vagyok vele hogy az ilyeneket simán meg kell tanulni ignorálni, mert különben naponta össze lehetne balhézni valakivel. Az egyik kérdés az lenne, hogy mit tennétek a helyeben, a másik hogy miként kerüljem el (szerencsére ost kb 1000 kilométerre vagyok Pesttől), hogy odautazzak és a szart is kiverjem a gyerekből?
2014. dec. 12. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg a hugodnak, hogy küldje le a fenébe azt a gyereket.
2014. dec. 12. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Iskolás a húgod? Ha a srác is oda jár esetleg osztályfőnök.

Ha nem akkor apuka-anyuka - ha ismeri a szülőket - talán velük elbeszélgethetne a gyerekükről...ha alkalmasak az értelmes kommunikációra.

Ha semmi nem használ akkor egy ideig kísérni a húgod /hogy legyen tanúja/ felvenni mobillal mert ez már kimeríti a zaklatás és a sértegetés fogalmát.

Talán kezelésre szorul a gyerek.

2014. dec. 12. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ignorálni ??

Mi a fenéről beszélsz ?

Kérd el a gyerek számát a húgodtól és írd meg neki hogy szájba rúgod ha nem hagyja abba amit csinál.

Ha nem tudja a számát akkor pedig kérd meg a húgodat hogy hívjon fel mikor a csávó szídja és adja oda neki a telefont.

És akkor részletesen elmeséled neki pontokba szedve hogy hogyan fogod kitaposni a belét.

Ha ez sem segít akkor utaznod kell.

Nekem ha valaki ilyesmit művelne a húgommal az azonnal feküdne.

2014. dec. 13. 00:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat srácok. Tegnap szóltam a volt pasijának, hogy intézkedjen. Ha nem tud, megyek én haza, de nem kellett kétszer mondanom neki se.
2014. dec. 13. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!