Hogyan lehet az olyan uralkodó anya egójára hatni aki palotapincsiként kezeli a saját fiát?
Mustáron éltél? Akkor már vehetél volna kecsapot is.
Ráadásul rosszul is értelmezel egy csomó dolgot úgy érzem nem hogy szak értő nem vagy de pszihológiai gondokkal is küzdesz. Az ilyen kérem kíméllyen meg másokat magától még el terjeszti itt másokra is a frusztrálcióit. Nem tudom te hány éves vagy de én sosem hasonlítgatnék egy embert akit sose láttam egy olyan személyhez akit szintén sose láttam és nem is ismerek.
Az én anyám maga a sátán. Anno kamaszkoromban nagyon lázadoztam ( leborotváltam a fél koponyámon a hajat - lány vagyok - és hasonlók). Ha valamit nagyon felidegesítette magát egyszerűen ignoráltam viselkedését ( fontos, hogy nem őt, hanem a viselkedését). Az is beválik, hogy minél bukóbb veled te legyél annál kedvesebb. Sose fogja bevallani, de ilyenkor észreveszi magát.
Van egy hírem: míg felnősz sosem fogod megérteni az Anyádat. Csak mikor már te is lehúzod a 8 órát a munkahelyen és hazamész átnézni két hálátlan kölök leckéjét, vacsorát főzöl stb. és nap végére meg akarsz halni.
De egy egyszerű trükkel kedvesebbé és elfogadóbbá válhatsz. 1. vegyél elő egy papírt. 2. számold ki, hogy mennyi pénzt költenek rád a szüleid egy hónapban.
Hidd el, ilyen esetekben mindkét félben van hiba.
Anyud fáradt és ideges. Te pedíg nem érted, hogy miért ilyen.
Elköltöztem otthonról, hogy belássam, hogy így van ez. És nem mustáros kenyeret eszem egy hónapig, hanem bankban dolgozom. Ezt is az anyámnak köszönhetem, akinek a viselkedése = a sárkányokéval, de mégis olyan kemény, tudatos nő, hogy példaképem lehetne, ha lenne két gyerekem.
elkezdtem olvasni és már válaszolni is akartam volna-de az egyik kommentelővel elkezdtél veszekedni.ez még a kisebbik baj. a nagyobbik az,hogy minden megnyilvánulásodban nem néhány-hanem hemzsegően rengeteg helyesírási hiba van.nem elütések-hanem komoly ronda hibák.
innentől erősen megkérdőjelezhető a személyiséged komolysága-aminek te tévesen nagy fontosságot tulajdonítasz.
egy szerencséd van-édesanyád nem írásban kéri tőled az okosságokat-mert ott igazán elvéreznél.
sok hiányosságot pótolj utána kezdj el édesanyáddal harcolni.jelenleg ő lehet elkeseredett-hidd el nem ezt akarta.
szóval visszább a nagy arcoddal-véleményem szerint a te elviselésed nehezebb mindenkinek,mint azt te valaha is feltételeznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!