Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valakinek van építészmérnök...

Valakinek van építészmérnök ismerőse vagy esetleg saját maga az? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni,hogy milyen iskolákat végzett általános után gimi vagy mi? Hogyan telnek hétköznapja? Milyen építésznek lenni? stb. A válaszokat előre is köszönöm :)
2014. jún. 26. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem elég sok. Gimiből mentek egyetemre (BME), baromi munkás dolog az építészkar elvégzése, rengeteg pepecsmunka és számolás, és nem kíméletesek. Utána találkoztak a ténnyel, hogy az építőipar összeomlóban van az országban, tervezőmunkát alig kapni, de azért egész jól el tudtak helyezkedni különböző építőipari cégeknél. Igazából én mindig piszkáltam az építész haveromat, hogy specializálódjon például környezetvédelmi dolgokra, mert annak hatalmas piaca van, de nem tette, hát így járt.
2014. jún. 26. 09:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :D
2014. jún. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!