Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért hiszik ezt az emberek?

Miért hiszik ezt az emberek?

Figyelt kérdés
Miért hiszik azt az emberek ha egy fiú kedves egy lánnyal meg általában a legtöbb lánnyal akkor az meleg? Én mindig kedves vagyok az összes lánnyal szinte ,de nem vagyok meleg,heteró vagyok és sokan azt hiszik ,hogy az vagyok közben meg nem. Miért lehet ez?
2014. dec. 7. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy más mit mond vagy hisz?!
2014. dec. 7. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Az emberek azt hiszik, hogy ha kedves egy lánnyal ágyba akarja vinni. Viszont ha már 1 éve kedves egy szép lánnyal, és a srácnak nincs barátnője, de eszébe sem jut felszedni a csajt akkor simán lehet meleg.
2014. dec. 7. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:

" ha már 1 éve kedves egy szép lánnyal, és a srácnak nincs barátnője, de eszébe sem jut felszedni a csajt akkor simán lehet meleg."

- vagy csak barátként tekint a lányra

- vagy kiábrándult a nőkből, de ettől függetlenül nem egy bunkó paraszt

2014. dec. 7. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ezzel, nem érdemes! Az emberek mindig csak kombinálni tudnak (sajna most nincs "tisztelet a kivételnek" szöveg).
2014. dec. 7. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!