Az gáz, ha egy fiú nézi a The Walking Dead-et meg a The 100-at?
ha egy, nem, csak ha kettő
:D
az nem csajos sorozat, csak kicsit nyál meg buta
1. évad feléig tetszett, reménykedtem hogy nem lesz tinidráma, de szerintem eléggé az lett.
de még nézem
bár 2x05-nél - ha nem lennék szemüveges - pálmát csaptam volna az arcomra, miért kezdte el bedarálni a falut..
a walking dead meg menő, mindenki nézi
én suburgatoryt néztem, de ez nem publikus :D
22f
Semmi sem gáz, néztem Született feleségeket, meg egy ilyen koreai kosztümös sorozatot is férfiként :D
Utóbbit egyébként azért, mert érdekes volt látni, hogyan viselkednek az emberek abban a nagyon más kultúrában :)
A Walking Deadet amúgy is több fiú nézi szerintem mint lány:D De énis nézem és imádom.
Egyáltalán nem gáz ha nézel sorozatokat legalább van miről beszélgetni például akárhányszor lemegyek és valaki új emberrel találkozok valahogy feljön a téma és hát én imádők a sorozatokról beszélni:D nézek vagy 5-öt egyszerre és már végignéztem vagy 3-4-et szóóóval ja:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!