Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az gáz, ha egy fiú nézi a The...

Az gáz, ha egy fiú nézi a The Walking Dead-et meg a The 100-at?

Figyelt kérdés

2014. dec. 5. 18:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Marmint bocs mar nem utolso, hanem 7-es. Az Egyszer voltot en is elkezdtem egyik ismerosommel, mert o imadta, es meg akarta mutatni, de engem nem igen fogott meg, pedig azota igergetem, hogy majd hetvegen megnezem a masodik reszet szegenynek.
2014. dec. 5. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:

ha egy, nem, csak ha kettő

:D

az nem csajos sorozat, csak kicsit nyál meg buta

1. évad feléig tetszett, reménykedtem hogy nem lesz tinidráma, de szerintem eléggé az lett.

de még nézem

bár 2x05-nél - ha nem lennék szemüveges - pálmát csaptam volna az arcomra, miért kezdte el bedarálni a falut..

a walking dead meg menő, mindenki nézi

én suburgatoryt néztem, de ez nem publikus :D

22f

2014. dec. 5. 23:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmi sem gáz, néztem Született feleségeket, meg egy ilyen koreai kosztümös sorozatot is férfiként :D

Utóbbit egyébként azért, mert érdekes volt látni, hogyan viselkednek az emberek abban a nagyon más kultúrában :)

2014. dec. 6. 08:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Gáz? Ha lenne az ismerőseim között ilyen fiú, szerintem egész nap vele dumálnék.
2014. dec. 6. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:

A Walking Deadet amúgy is több fiú nézi szerintem mint lány:D De énis nézem és imádom.

Egyáltalán nem gáz ha nézel sorozatokat legalább van miről beszélgetni például akárhányszor lemegyek és valaki új emberrel találkozok valahogy feljön a téma és hát én imádők a sorozatokról beszélni:D nézek vagy 5-öt egyszerre és már végignéztem vagy 3-4-et szóóóval ja:D

15/L

2014. dec. 6. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, gáz!!! A WD az kimondottan csajos film.
2014. dec. 12. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!