Melyik a jobb:Z nation vag Walking Dead?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 13:53
1/7 anonim válasza:
The Walking Dead sokkal jobb!
A Z Nation egy vicc, nem kel komolyan venni, bár nekem nem tetszett, sok a számítógépes trükk benne...
2/7 anonim válasza:
mindkettő mese :) a Walking Dead egy fokkal jobb de ha egy kicsit ésszel nézed őket akkor te is látod bennük a sok butaságot
3/7 anonim válasza:
Walking Dead messze jobb
Z nation egy vicc, de szorakotató, érdekes minden van benne
ami a the walking dead be soha pl:
Spoiler röviden.
Tornádó, zcunami Bár nagy horda vándorlás volt, de nem ekkora méretű. radió aktív zombik :) Kannibalizmus stb...
4/7 Kalea11 válasza:
A Z nation egy vicc...
A Walking Dead ezermilliószor jobb, néha már azt gondolom, hogy a Z nationt csak konkurenciának szánták.
5/7 anonim válasza:
A Z Nation még, úgy is jobb, hogy sokkal kisebb a keretük mint a The Walking Dead-nek. Mert ha tényleg Zombis sorozatot akarsz nézni ami a Zombikkal kapcsolatosan izgalmasak akkor a Z Nation ott is sokkal jobb mint a The Walking Dead.
6/7 Aladár Benő válasza:
Nekem a Z Nation sokkal jobban tetszett.A the walking dead nekem már unalmas az 5 ik évad után.Túl sok benne a dráma,túl komoly sorozat.A z nation viszont komoly de egyben humoros is.Dráma csak annyi van benne hogy a főszereplők sorra esnek ki,így nem tudod hogy ki mikor miben fog meghalni,nekem nagyon bejött :D
7/7 anonim válasza:
Attól függ mihez van kedvem, ha "drámázhatnékom" van akkor TWD, de ha inkább kaszaboláshoz van kedvem akkor Z nation.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!