Szerintetek a Walking Dead vagy a Revolution a jobb sorozat? És miért?
Walking dead!
Alapbol utalom a horrort, nen szeretem az ilyen jellegu filmeket/sorozatokat, de ezt nem birom nem nezni!!!
Par napja itthon tornaztam, kozben a ferjem nezte a szamitogepen a sorozatot. Nem birtam nem oda nezni!!!
Most is alig varom, hogx haza jojjon a munkabol es elkezdjuj a masodik evadot nezni.
Revolution-t is neztem, de abba hagytam az elso evad kozepen, mert abszolut nem kototz le. Eleinte izgalmas volt, de a vegen abszolut nem.
Walking dead-ben meg azt szeretem, hogy izgalmas, esemeny ds, raadasul az ember is atgondol egy ket dolgot az elettel kapcsolatban.
pl.en nem tudtam volna a ferjem otthagyni a korhazba.
Viszont, ha esetleg zombi lenne, akkor lelonem mar az elejen, nen hagynam szenvedni.
Még szép, hogy a Walking Dead!!!!!
Eddig 4-szer láttam az első évadot 4-szer a másodikat és a harmadik negyediket meg 2- szer az 5.-ik felét is kétszer,de még meg fogom nézni százszor is!! :)
Nincs a világon jobb néznivaló film vagy sorozat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!