Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem gondoljátok, hogy a...

Nem gondoljátok, hogy a felnőttek által feltett kérdések néha illetlenek?

Figyelt kérdés
Nem szó szerint illetlenek, csak nem tudok rá jobb szót. Arra gondolok, amikor egy ismerős, de nem igazán közeli felnőttel találkozik egy tinédzser, például az édesanyja/édesapja barátaival. Az ilyen felnőttek gyakran kérdezik, hogy "na, mi van a pasikkal?", meg "és van helyes pasi az osztályodban?", de még olyan is volt, hogy "na és, szoktál bulizni a haverokkal?". Utóbbi azért furcsa, mert azt még nem hallottam, az első kettő közismertebb. Illedelmes próbálok lenni, de őszintén, mi közük van hozzá? Szerintem a magánügyem, és semmi köze nincs hozzá, hogy "mi van a pasikkal". Ha azt mondom, hogy semmi, akkor meg nevetnek, gondolom, azt hiszik, tipikus tiniválasz, de szerintem én sem kérdezem meg tőle, hogy "na és rendben van a házassága?".
2014. nov. 30. 23:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, hogy mi a szar? 10 év múlva sem lesz vége, mert akkor jönnek az idióta esküvős, mikor lesz gyerek, meg a hasonló kérdések.
2014. dec. 1. 01:04
 22/32 anonim ***** válasza:

Én már rájöttem mi a helyes válasz az "És mi újság a lányokkal""-ra.

-Semmi. Én homoszexuális vagyok!

Na innentől meghalt a buli, és nem lesz több kérdés.

2014. dec. 1. 01:45
 23/32 anonim ***** válasza:

"na és rendben van a házassága?".

:D ez jó

esetleg ha realistább akarok lenni, kérdezz vissza hogy "na és mi van a hamvas tinikkel munka után? nem jött még rá ugye?"

esetleg "na működik még a szerszám?"

a "felnőttek" hülyék mindenfélét kérdeznek, mert nem bírják elviseln ia csendet, meg ez jópofizás, azt hiszik mindenki olyan fiatalon mint ők voltak. vagy csak simán perverzek.

"Ne a gyerektől menjen el a kedvük azért mert egy konkrét dologban nem nekik van igazuk."

ahhoz hozzá kell még szoknod hogy "a felnőttek"nek sokszor nincs igazuk, és egyáltalán nem az igazság számít, hanem hogy ki az erősebb.

a felnőttek csak öreg gyerekek, ne hidd, hogy eszük is van csak azért mert gyereket csináltak.

"Egyébként as how are you-ra válaszolnak, ha nem is őszintén, a how do you do-ra nem."

ez angol szokás, ha megkérdezed a németet, elmodja hogy aranyere van, kevés a fizetése és elege van.

ettől függetlenül mindegy hol élsz, ha magánügy, akkor magánügy.

sőt, ajánlom neked hogy semmit ne mondj el a szüleidnek se, ha olyanok, mert a családban gyorsan terjed a pletyka. és a szülőknek sokszor nincs empátiájuk, ne számíts megértésre se, vagy segítségre.

például vannak akik nem tudják elfogadni hogy a lányuk pl nem a fiúkat szerreti, kitagadás, veszekedés, lenézés, pletyka az egész családban, stb...

"Tudod, hogy mi a szar? 10 év múlva sem lesz vége, mert akkor jönnek az idióta esküvős, mikor lesz gyerek, meg a hasonló kérdések."

ott a pont

ezért kell korán leszoktatni a népet erről.

"Na innentől meghalt a buli, és nem lesz több kérdés."

vagy épp holnaptól mehetsz az utcára, esetleg buli helyett boxolás lesz. a magyarok többsége amúgy is neonáci és midnenfób.

2014. dec. 1. 10:10
 24/32 anonim ***** válasza:
Tőlem sose kérdeztek ilyeneket.
2014. dec. 1. 10:23
 25/32 A kérdező kommentje:

Sok válasz érkezett, ezt köszönöm. 23-as, azért sajnálom, hogy ennyire rossznak tartod a helyzetet, szerintem nem buták a felnőttek, csak vannak hülye dolgaik. például azt hiszik, hogy ha "összezárnak" egy korodbelivel, akkor te feltétlenül barátkozni fog vele, fiatalabbak együtt játszani.

De én nem vagyok homoszexuális, és nem fogom ezt mondani a poén kedvéért sem. És ha az lennék, az én szüleim tuti értelmesen reagálnának, de jelen esetben ez a kérdés irreleváns. Engem csak zavar, hogy mi közük hozzá, pl. amit az egyik srác is írt, hogy nem volt épp barátnője, és ciki volt megmondani. Nem is azt ciki megmondani, hogy nincs barátom, hanem én nem vagyok ilyen pasikról beszélgetős. Szerintem a legtöbb nő, mindegy hány éves, elég idiótán tud beszélni a fiúkról, és én nem akarok ilyen "jaj de kis cuki" beszélgetésekbe beszállni.

2014. dec. 1. 21:41
 26/32 anonim ***** válasza:

én más távlatból látom a dolgokat. eleve nem látok különbséget "gyerek és felnőtt" közt. aki megerőstzakolja a saját gyerekét, vagy összeveri, az még a hülyénél is mélyebben van.

az a veszélyes, hogy te még hiszel ebben a különbségben, és ösztönösen tiszteled azt aki öregebb nálad. pedig a világ valójában tele van idomított pszichopatákkal.

a pasi témában meg mondd meg hogy magánügy. ne szégyelld azt, hogy van véleményed és magánéleted. meg kell tanulnod nemet mondani, különben mindent lenyomnak a torkodon. ne te érezd magad rosszul azért mert te vagy a normális. érezze magát hülyén a tapintatlan ember.

2014. dec. 2. 10:00
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem udvariatlan. Hidd el ők is zavarban vannak ilyenkor.

Szia. Miért zavar? Ez tényleg csak társalgás indítás. Ráadásul benne van, hogy el tudják képzelni, hogy van pasid!

- Na mi van a pasikkal?

- Jól vannak! - és telivigyor hozzá!

- és van helyes pasi az osztályodban?

- Persze, több is. - Ha kicsit szemtelen akarsz lenni: bemutassam valamelyiket? Ezt is nagy vigyorral.

- na és szoktál bulizni a haverokkal?

- hogyne, és szoktam velük ... is menni. - Ha folytatni szeretnéd a beszélgetést kerekítsd más téma felé. Ők megpróbálnak udvariasak lenni, de lehet, nem tudják Neked mi kellemetlen kérdés, csak azt, hogy mostanában a bulizás jó téma.

Ha szeretnél az illetővel beszélgetni akkor gyártsál magadnak ún. paneleket, hogy mire mit válaszolsz. Ezekkel eltereled másfelé a beszélgetést. Ebben az is jó, hogy Te választasz témát. Igy az ő zavaruk is eltűnik és ha valóban kíváncsiak Rád beindul egy beszélgetés. Ha meg jópofizni akartak csak akkor ezzel megelégszenek.

2014. dec. 2. 14:52
 28/32 A kérdező kommentje:

"bemutassam valamelyiket? Ezt is nagy vigyorral. "

ez tetszett

Köszi a tanácsadó kommenteket is.

2014. dec. 2. 22:33
 29/32 anonim ***** válasza:

igazából akinek rendben van a szénája, azt nem zavarják ezek a kérdések. Rakd rendbe te is, aztán majd nem leszel ilyen ideges.

Illetlen kérdés, ha azt kérdezik, hogy "na és nagylány vagy már? Megjött már?" vagy ilyesmi, de most, hogy mi újság a fiúkkal, azon mi az illetlen, meg mi köze hozzá?

Mégis mit kérdezzen? Főleg, hogy 14-15 éves kortól felfelé, az összes tini lány agya ekörül forog.

2014. dec. 5. 19:12
 30/32 A kérdező kommentje:

A felnőttek feje meg jórészt a pénz körül - jogosan, hiszen pénzt kell keresni, stb. - mégsem kérdezem, mennyi a keresetük.

"igazából akinek rendben van a szénája, azt nem zavarják ezek a kérdések. Rakd rendbe te is, aztán majd nem leszel ilyen ideges. "

Lehet, hogy így van, de ettől több közük nem lesz hozzá.

2014. dec. 5. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!