Nem gondoljátok, hogy a felnőttek által feltett kérdések néha illetlenek?
Hűha.. Ezt aztán jól megkaptam... Hol voltam arrogáns? Nem azt mondtam hogy te mondod ezeket... Igen, legyél te az illedelmesebb, gyerek létedre, ez így van jól. Kell az illedelmes gyerek, mert kevés van belőlük. Amúgy 20 vagyok, nem tudom te hány éves vagy. Apáméknál a "How are you"-ra sem válaszolnak, mert egyből nyomják tovább a szöveget, a válasz megvárása nélkül..
Nem kaptam választ. Mit kérdezzek legközelebb? (nem tőled).
Nem tudok ilyen sebességgel válaszolni. :)
17 vagyok, nem vagy sokkal idősebb, írtam ötleteket kérdésekre, olvass vissza, elvész a sok válasz egymás között.
A 2 kérdés lehet, hogy nincs egyensúlyban, de ezzel a példával jól meg tudtam értetni, amit akartam. Az is furán hangzana szerintem, hogy "magának van férje?"
"na, mi van a pasikkal?", meg "és van helyes pasi az osztályodban?", de még olyan is volt, hogy "na és, szoktál bulizni a haverokkal?"
Ezekből nekem az első az, ami valóban túl intim és meglep, hogy valaki ezt ilyen nyíltan megkérdezi, nekem vannak ismerőseim a te korosztályodból, de sose kérdeznék ilyet tőlük, ezt csak a legjobb barátaimtól kérdezem meg. 2. kérdés: igen vannak helyes pasik mindenhol az iskolában, 3. kérdés: igen, szoktam bulizni. Ezek a kérdések engem nem zavarnának, csak az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!