Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 13/L Miért szálltak rám?

13/L Miért szálltak rám?

Figyelt kérdés
Van 1 egy Roma lány aki a bandájával rám szállt, folyton azzal csúfol hogy milyen rnda vagyok pl ma is utánam szól mikor megyek fel a lépcsőn, hogy "fúj hogy nézel ki? Hogy kikented magad de meg ez se segít" én nem akarok vissza szólni mert úgyis mégjobban rám szállnának. Szerintetek leszállnak majd róllam? Vagy én lettem az új áldozat? (Ha valakinek kép kell azt privatban)

2014. nov. 27. 14:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Küldj képet privátban:)
2014. nov. 28. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Amíg fizikailag nem bántanak, NE TÖRŐDJ VELÜK,de ha annyira rád vannak szállva, hogy már sérti az önbecsülésed akkor igen is csapatot kell toboroznod a csapatuk ellen mert egymagad nem tudod felvenni velük a küzdelmet. Megeshet ha tűrsz még egy kicsit maguktól leszállnak rólad, de mi van ha nem! Én nem vallom, hogy minden helyzetben a passzív ellenállás a kifizetődő! Az ilyen rászállós emberek általában gyávák és csak haveri körben nagy a pofájuk. Tisztelni soha nem fognak, de azt el lehet érni, hogy féljenek tőled, azután már nem fognak piszkálni mert ahhoz túl gyávák! Ezek csak a gyengék szekálását élvezik mert csak tőlük nem félnek!

Lehet lepontozgatni, de megnézném azt a szülőt akinek a gyerekét hónapokig szekálják a hasonló retkek mert azt tanácsolták neki, hogy hagyja rájuk, míg végül a gyerek teljesen kikészül lelkileg, rossz osztályzatokat kezd hazahordani és nem mer iskolába járni!

Az hülyeség, hogy idővel békén fogják hagyni, arra nincs biztosíték! (az elemiben ismertem olyat akit végig szekáltak és meg is lett az eredménye)

Nem kell arra inteni a gyereket, hogy húzza be fülét farkát mert akkor egész életében egy nulla marad!

2014. dec. 8. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!