Van 1 egy Roma lány aki a bandájával rám szállt, folyton azzal csúfol hogy milyen rnda vagyok pl ma is utánam szól mikor megyek fel a lépcsőn, hogy "fúj hogy nézel ki? Hogy kikented magad de meg ez se segít" én nem akarok vissza szólni mert úgyis mégjobban rám szállnának. Szerintetek leszállnak majd róllam? Vagy én lettem az új áldozat? (Ha valakinek kép kell azt privatban)
"Vagy én vagyok az új áldozat?" Tehát másokat is piszkálnak ezzel, vagy egyéb hasonlókkal? Ha igen, akkor valószínűleg most éppen téged néztek ki, és hamarosan majd leszállnak rólad. Vagy "hogy kikented magad", lehet, hogy csak a sminkkel van baja, bár kétlem, hogy tizenhárom évesen nagyon használnál ilyeneket. Küldhetsz képet egyébként ha gondolod (-:
Mellesleg a roma kisbetű, de csak kötözködős vagyok, nem akarlak bántani. Röviden: szerintem hamarosan békén hagynak majd. A barátaiddal nem csinálnak ilyet?
2014. nov. 27. 15:06
2/12 anonim válasza:
Ilyenek ezek a cigányok. Ha szólni mer az ember még agyon is ütik. Nincsenek skinheadek/hungaristák a suliban?
2014. nov. 27. 15:06
3/12 anonim válasza:
Nagyon jól teszed hogy nem szólsz vissza,ne is tedd,mert azzal azt jelzed hogy felveszed a kesztyűt velük.Abba fogják hagyni,régen engem is csúfoltak,más miatt egy idő után hagytam hadd mondják a hülyeségeiket,és leszálltak rólam. HA látták hogy nem veszed fel amit mondanak odébbállnak mert már "nem vagy érdekes" a számukra.
2014. nov. 27. 15:08
4/12 anonim válasza:
Csak simán rádszáltak, rosszkor voltál rossz helye. Ne foglalkozz velük, egyik füleden be a másikon ki amit mondanak. Majd megunják, ha nem reagálsz semmit. Ha pedig komolyabbra fordul a dolog akkor ne vágj vissza, hanem szólj egy tanárnak, meg a szüleidnek. Ha visszaszólsz akkor csak "adod alájuk a lovat" és még durvábbak lesznek. Veled semmi baj nincs, az ő értelmi szintjük van a béka se_g_ge alatt.
2014. nov. 27. 15:08
5/12 anonim válasza:
Szoktál róluk magadban nem túl szépeket gondolni róluk?
2014. nov. 27. 15:24
6/12 anonim válasza:
Most éppen téged néztek ki. Nemsokára már azt se fogják tudni hogy létezel. Le kell őket tojni. Sajnos tényleg igaz hogy ha visszaszólsz akkor nagyobb bajban leszel mint addig.
Hagyd rájuk, mondják csak maguknak, úgyis megunják.
2014. nov. 27. 15:30
7/12 anonim válasza:
Lehet, hogy le leszek pontozva de ¨Śn ilyen vagyok!
Cig¨˘ny vagyok ugyan, sz¨Śgyellem is, ez van! Sokan nem tudj¨˘k mert sem a viselked¨Śsem sem a k¨šls02m se hasonl¨Şt. 07s soha nem b¨˘ntattam egy gyereket sem. Ha besz¨Žltak sz@rtam r¨˘juk, ma m¨˘r nem ¨Şgy vagyok ezzel. Sokan b¨˘ntottak, hagytam magam. De mikor nekem j02ttek soha nem hagytam magam. A vereked¨Śsbe az 02nv¨Śdelmi ¨Žr¨˘kr¨Žl volt el¨Śg tapasztalatom. Soha ne hagyd magad! Soha! Nem szabad. NE foglalkozz vel¨šk, sz@rd le. Ha hozz¨˘d mernek ny¨˛lni akkor ne cib¨˘l¨Žzz, 02k02llel verj nekik egyet az ¨˘lluk al¨˘, hogy t02rj02n el. NEM vagy k02teles elt03rni a mocskos cig¨˘nyok b¨˘ntalamaz¨˘sait, nem vagy te csicska kutya! J¨˘rj 02nv¨Śdelmi ¨Žr¨˘kra, hidd el, m¨Śg hasznodra lesz az ¨Śletben. 9Ń1
2014. nov. 27. 15:33
8/12 anonim válasza:
Előzö vagyok rossz a billenytűzetem :( Remélem azért kitudod olvasni.
2014. nov. 27. 15:33
9/12 A kérdező kommentje:
Senki sem ugyan olyan pl az egyik baratnom is az mostmar gimibe jar kituno tanulo es nem csufol hanem meg ved masokat :) de sajnos vannak akik nem normalisak...
2014. nov. 27. 15:57
10/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz a retkekkel, hisz a vérükben van. Nem tudok mit tanácsol mert még nagyon fiatal vagy, szerintem szólj anyukádnak erről mindenképp. Utána lehet egyből te leszel a fajgyűlölő, de legalább nem esnek túlzásba. Nem is értem, miért nem rakják őket össze a többi cigány gyerekkel egy csoportba. Ja Igen mert az már megkülönböztetés, nevetséges ez a törvény is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!