Szerintetek ki számít rockernek? Aki rock zenét hallgat, de nem hord zenekaros pólokat, meg bakancsot, vagy aki kinézetileg is képviseli a stílust?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 15:33
11/14 anonim válasza:
A rock egyik stílus irányzata a punk, amelynek szintén vannak irányzatai. Csak a tisztánlátás végett.
12/14 anonim válasza:
Az rocker/punk/metalhead/akármi, aki annak érzi magát, szereti az adott zenei stílust, egyetért a mondanivalóval. Én például alapvetően punk beállítottságú vagyok, de gimnáziumba járok, úgyhogy értgető okokból nincs színes kakastaréjom
13/14 Elwyn7 válasza:
nekem van pár(sajnos elég kevés) zenekaros pólóm, bakancsom, szakadt farmereim, és sok ilyesmit hordok, de nem ez tesz rockerré, a rockerség egy életérzés :DDDDD nekem is beszóltak már pop swag buznyákok, hogy francokat vagy te rocker(számukra az a rocker aki vagdossa az ereit, szembe lógó a haja meg ilyenek(alias emo). az a rocker aki annak érzi magát. bár én inkább a punk felé hajlok... :DDD
14/14 metalzsezse02 válasza:
Igazából lehetsz rocker akkor is, ha nem hordasz olyan ruhákat. Mert ez nem a kinézettől, hanem attól függ, hogy mit érzel egy szám hallgatása közben. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!