Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan csináljak magamnak...

Hogyan csináljak magamnak zenekaros (rock, punk) pólókat?

Figyelt kérdés
nos először rendelni akartam de bevallom nics sok péznem max 2000-et akarok rákölteni de hallottam hogy vannak különböző házi praktikák hogy hogyan lehet magunknak csinálni. ilyen praktikákat szeretnék hallani
2014. júl. 5. 18:43
 1/6 anonim válasza:
29%
Házilag sehogy.
2014. júl. 5. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel egy sima pólót es textilfilcet. A pólóra rajzold le a zenekar logóját, vagy ha nem jo a kezugyesseged, ird ra a banda nevet vagy a kedvenc számod cimet. Ha félsz rogton a pólóra rajzolni, gyakorolj először papíron! A textilfilcet hobbiboltban veheted meg. Sok sikert!😊
2014. júl. 5. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:
én azt hallottam hogy csak fekete póló kell meg minta és így rá lehet vasalni vagymi xd
2014. júl. 5. 19:06
 4/6 anonim válasza:

Vadonat új (mosatlan) pólóra, speciális papírra nyomtatott képet.

Ezek kõzül melyik van neked otthon?

2014. júl. 5. 19:10
 5/6 A kérdező kommentje:
pólót tudok szerezni de mit értesz speciális papír alatt?
2014. júl. 5. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Van erre külön papír vasalható fólia néven kapható ha jóltudom, még tetoválásosat és matricásat is lehet venni. Nagy áruházban kérdezz rá, szokott lenni, vagy irodai nagy papírírószeresnél.

2-3000ft közt mozog, a darabszám változik de 5-10 ív van általában egyben, rányomtatod amit akarsz majd rávasalod amire akarod

2014. júl. 5. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!