Ez mi volt? 17/F
- Kiváncsiak voltak a reakciódra, hogyan jössz zavarba.
- bejössz neki.
- Összekevert valakivel.
Lehet csak összekevert valakivel. Néha én is ráköszönök olyanra akiről azt hiszem ismerem, aztán kiderül mégsem ő az. Ráadásul kicsit rossz is a szemem és mikor még messzebb van akkor nagyon nézem, hogy most ő az akire gondolok vagy csak messziről tűnik úgy. Na most ha nem ismerem akkor neki az jön le, hogy hogy megbámultam, biztos bejön nekem.
Volt olyan, hogy jött két srác, az egyik nagyon ismerős volt, mikor melléjük értem ráköszöntem, erre ő rám nézett, de úgy hogy látszott rajta fingja sincs ki vagyok, a másik meg akit nem ismerek nagy mosolyogva visszaköszönt.
Volt olyan is, hogy az út másik oldalán egy srác átfütyült és az már az a táv amikor nem látom 100-ra az arcát, de teljesen úgy nézett ki mint egy jó ismerősöm, na nagy vidáman visszaintegettem, ő meg nevetett. Akkor már derengett, hogy valami nem oké :D Találkoztam pár nap múlva a sráccal és kérdeztem, hogy ő fütyült a múltkor? A válasz az volt, hogy aznap nem is volt azon a környéken ahol "láttam".
Ki tudja hány kérdés született már miattam itt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!