Hogy érjem el, hogy "menönek" tartsanak?
Figyelt kérdés
Van egy olyan osztálytársam aki avval éri el, hogy menönek tartsák osztály és évfolyami szinten is hogy mindig produkálja magát de ne essèk félreértés nem utánozni akarom csak 5 évig mindig "jó" voltam és már unalmas csupán tanácsokat kèrek meg beszolásokat :D2014. nov. 11. 18:31
1/5 anonim válasza:
Elég szegényes az ízlésvilága annak, aki menőnek találja a produkálást. Legyél önmagad, tanulj, olvass, művelődj, sportolj, néha segíts otthon.
2/5 anonim válasza:
ahhoz ,hogy menő lehess nem lehet csak így simán megtanítani egy stílustól is függ modor stb és az ön produkálás nem egyenlő a menőséggel attól ,hogy te annak tartod .. te inkább egy kis közép pontra vágysz ,hogy ne csak levegőnek nézzen az asok ember hanem ,hogy te legyél a közép pontban :) ezt a szeretet hiányos gyerekek akarják általában elérni inkább szerezz magadnak egy barátnőt/barátot nem tudom fiú vagy lány vagy e :D én ezt ajánlom neked és akkor már nem is fogsz vágyni arra ,hogy te lehess minden áron a közép pontba mert elfogod magad foglalni mással
3/5 anonim válasza:
Az hogy produkálja magát attól nem menő.Max hülyének tartják.Tudom mert nálunk is van egy ilyen.
Legyél önmagad,legyél laza, beszélgess, legyél aktív.Beszólásokkal semmire nem mész :)
5/5 anonim válasza:
16 évesen már többszörös országos győztes voltam, ifjúsági karate versenyeken, majd később EB, VB, sikeres indulások után sikerült győznöm is!
Soha nem tartottam magam menőnek, de mégis az iskolában mindenki annak gondolt!
Pedig a mai napig egy szerény ember vagyok, a magam kis világában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!