Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nektek is rosszak szoktak...

Nektek is rosszak szoktak lenni az ünnepek?

Figyelt kérdés
Úgy értem,sosincs meg a hangulat,nem akkor,amikor kellene,és valahogy unalmas az egész,vagy csak nem illik az ünnephez az emberek viselkedése......bárcsak megint kicsi gyerek lennék!

2014. nov. 1. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az ünnepnapokat. Egyrészt alig találni nyitva lévő boltot. Másrészt a társasházban a legtöbb lakó unalmában mindig olyat csinál ami nekem nem igazán tetszik. Például rikácsolnak a lépcsőházban, vagy életunt zombiként a kutyájukat vonszolják a ház előtt, addig megállva míg a kutya kiüríti magát mások ablaka alá a gondozott kertbe. A ház bejáratánál zombigyűlés is szokott lenni, ahol mindegyik cigizik és a csikkeket elszórják a saját házuk elé is. De munkanapokon a gazdájuk megmondja nekik hogy olyat tegyenek ami a társadalom hasznára és nem a kárára van. Jó lenne ide a társasházba is ilyen főnök vagy külföldi tulaj, hátha akkor szemetelés helyett gazhúzkodást csinálnának a ház körül.
2014. nov. 1. 12:22
 2/6 L Diablo ***** válasza:
Én az összes ünnepet nem kedvelem nekem túl sablonos az egész és erőltetett.
2014. nov. 1. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Amúgy se szeretem az ünnepeket.

Mi értelme? Komolyan csak az ünnepekkor mutatod ki a másiknak hogy szereted,akkor ül össze a család.

Szerintem ha valakit szeretsz nem kell ahhoz ünnepnek lennie hogy kimutasd a szereteted,ha meg akarod ajándékozni ahhoz sem kell ünnepnek lennie

A hangulat meg tény hogy gyakran nincs meg,akkor kell ünnepelni amikor hangulat van hozzá.

Ha neked nyáron van karácsonyi hangulatod akkor nyáron csinálj karácsonyi bulit

2014. nov. 1. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, minden évben reménykedem, hogy olyan lesz, mint régen, de egyre jobban azt érzem, hogy nem lesz olyan. Nem mondom ,hogy rossz, de nem is az igazi. Ma pl. eltudtam volna képzelni a halottak napját úgy, hogy reggel ebben a szürke ködös időben együtt kelünk a párommal, reggelizünk együtt, esetleg valamit csinálunk napközben, más nem összegereblyézzük a leveleket. Estefelé kivisszük a mécseseket, csendben megemlékezünk, majd hazajövünk és még beszélgetünk lefekvés előtt. De ennek lőttek, mert ma érnek rá csempézni anyóséknál, plusz a saját szüleimhez sem tudok elmenni, mert nála van a kocsi. Mielőtt megrónátok miért nem megyek busszal: Feléjük ilyenkor már madár sem jár, nem hogy busz.

A Karácsony ugyanez. A végső pillanatig melózunk, én főleg, mert vállalkozó vagyok és még az utolsó pillanatban is, 24. délutánján is még eszébe jut valakinek valami. Elcsigázva este elloholunk a szülőkhöz vacsorára, majd ingerülten jövök be a lakásomba, hogy nálunk még mindig nem áll a karácsonyfa. Benyomok valami ünnepi cd-t, de az már nem olyan, mert a férjem addigra elalszik, vagy annyira beivott, hogy nem kívánja kivenni a részét a díszítésből. Ezért nem is haragszom rá, mert az Ő egész éve sokkal melósabb, mint az enyém. Aztán jön a várva várt Szilveszter újabb reményekkel: Akkor sem történik semmi. Esetleg meghív valaki, de az is kudarcba fullad, mert mire odaérünk, mindenki a padlón van mire elérkezik a Himnusz, vagy áthív a szomszéd és rájövünk, hogy semmi közös témánk nincs, csak azért mentünk át, hogy ne üljünk otthon szánalmasan kettesben. Vagy eljön a sótlan sógornőm a sótlan férjével és éjfélig nézünk ki a fejünkből, fekszenek a kanapén egyik erre másik arra ráadásul cipőstül, majd a himnusznál mindenki megpróbál mosolyogni és örülni. Majd mire a német sógorom megtalálja a youtube-on a német himnuszt, addigra kint lemegy a tűzijáték ,de természetesen mi illedelmesen kivárjuk, hogy Ő is meghallgassa. Majd megesszük az unalmas és ízetlen virslit és megpróbáljuk azt hinni, hogy ez a nap más volt, mint a többi.

2014. nov. 1. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs semmim, nincs senkim... mit ünnepeljek? Azt, hogy megéltem egy újabb felesleges évet? Elpazaroltam több 100 liter tiszta levegőt, akaratlanul is termeltem több 100kg szemetet?

Sajnos messze a vége.

2014. nov. 1. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem rosszak, mert egyszerűen nem érdekelnek. Ünnepnapokon is úgyanúgy élem az életemet, mint máskor. Ha kedvem van valami extrát csinálni, nem a naptárból olvasom ki, hogy mikor lehet, hanem hogy hogy érek rá, mikor dolgozom, mikor nem, ilyesmi. A kötelező ajándékvásárlás sem tetszik nekem, olyankor veszek, amikor kedvem, pénzem, ötletem van rá.
2014. nov. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!