Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet egy csajnak a...

Hogyan lehet egy csajnak a tudtára adni, hogy ne adjon pofont, ha viccelek?

Figyelt kérdés

A suliban a csajokkal ha viccelődök ( nem durván), akkor odajönnek és adnak egy pofont. Én ezt utálom, hiszen csak egy apró viccelődés volt velük, amiért veték is a lapot, de a pofont nem várnám. ( nem csak odajön megsimizni, tényleg ad eggyet.)

Hogyan tudnám ezt megoldani/ elmagyarázni neki hogy viccelődésnéál nem illik pofont adni vagy nem tűröm meg. Kicsit megalázónak tartom.

Jó, adjon pofont ha beteg perverz dolgot mondok, vagy durva a vicc. de ha egy ártatlan kis humoros beszólást adok neki, amit csak ő hall, azért mindenki előtt ne pofont adjon már.

Megoldások?

2014. okt. 30. 08:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy neked ez nem tetszik, és nem vagy senkije, hogy üssön. Én hozzátenném biztos egy nagy vigyor kíséretében, hogy majd akkor adjon pofont, ha te is pofozgatni fogod. Addig ne! Elvileg ebből kellene hogy értsen. :)
2014. okt. 30. 08:27
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Közöld vele, hogy legközelebb visszaadod! Ilyen esetben ugyanis teljesen jogos.
2014. okt. 30. 08:33
 3/11 A kérdező kommentje:
De ha visszaadom, az nem....hogy is mondjam... rám nézve a többiek felől szégyen érzet támad hoyg megütöttem egy csajt?
2014. okt. 30. 08:53
 4/11 anonim válasza:
35%

B#sszál vissza egy igazán férfiasat.

Majd akkor megtanulja, ha másképp nem megy neki.

2014. okt. 30. 08:54
 5/11 csabika1971 ***** válasza:
100%
Erre egy megoldást látok, aki nem érti a humort azzal nem kel viccelődni. Ennyi, és nem lesz pofon.
2014. okt. 30. 09:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem kell "viccelődni" mások kárára.Képzelem milyen viccek azok...
2014. okt. 30. 09:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, erre én is gondoltam, de nem akartam végső megoldásnak, mert jó barát, meg jófej, de ha nem változik, akkor ez lesz :/

Minden esetre köszönöm az értelmes és értékes válaszokat :)

2014. okt. 30. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, mik azok az ártatlan beszólások?
2014. okt. 30. 09:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Azt írtad: "... csajokkal ha viccelődök ..." "... odajönnek és adnak ..."

Eszerint több lánnyal is így állsz?

Hát, akkor öregem, alighanem csak te érzed apró viccelődésnek azokat a mondatokat. Ők meg bántónak, sértőnek, perverznek vagy hasonlónak.

Legyél tapintatosabb a velük való kommunikációban, ez a megoldás.

2014. okt. 30. 09:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondj már példát erre légyszíves :D
2014. okt. 30. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!