Hogyan lehet egy csajnak a tudtára adni, hogy ne adjon pofont, ha viccelek?
A suliban a csajokkal ha viccelődök ( nem durván), akkor odajönnek és adnak egy pofont. Én ezt utálom, hiszen csak egy apró viccelődés volt velük, amiért veték is a lapot, de a pofont nem várnám. ( nem csak odajön megsimizni, tényleg ad eggyet.)
Hogyan tudnám ezt megoldani/ elmagyarázni neki hogy viccelődésnéál nem illik pofont adni vagy nem tűröm meg. Kicsit megalázónak tartom.
Jó, adjon pofont ha beteg perverz dolgot mondok, vagy durva a vicc. de ha egy ártatlan kis humoros beszólást adok neki, amit csak ő hall, azért mindenki előtt ne pofont adjon már.
Megoldások?
B#sszál vissza egy igazán férfiasat.
Majd akkor megtanulja, ha másképp nem megy neki.
Igen, erre én is gondoltam, de nem akartam végső megoldásnak, mert jó barát, meg jófej, de ha nem változik, akkor ez lesz :/
Minden esetre köszönöm az értelmes és értékes válaszokat :)
Azt írtad: "... csajokkal ha viccelődök ..." "... odajönnek és adnak ..."
Eszerint több lánnyal is így állsz?
Hát, akkor öregem, alighanem csak te érzed apró viccelődésnek azokat a mondatokat. Ők meg bántónak, sértőnek, perverznek vagy hasonlónak.
Legyél tapintatosabb a velük való kommunikációban, ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!