Ti mit tennétek? Szerintetek is hátsó szándéka van a csajnak?
Figyelt kérdés
5 éves barátságról van szó... a legjobb barátnőmnek még előttem volt egy barátnője, aki hazugságokat terjesztett róla és ezért a barátnőm betörte az orrát és megszakadt minden kapcsolat, de most lassan 6 év után pár hete iszonyatosan elkezdett nyomulni a barátnőmre... (napi 2-4-6 igy meg úgy számíthatsz rám poszt facen, reggel 6-tól hívogatja, felvetette dolgozni egy kocsmába maga mellé úgy hogy egy gyárba dolgozik a barátnőm 3 műszakba, de most ott akarja hagyni a csaj miatt, közös tetkót akar a csaj, facen a barátnőm minden posztja alá irkál, olyan neveket ad neki, hogy cuni, stb) ma pedig már nekem esett a legjobb barátnőm, hogy nem tetszik a csajnak, hogy lájkoltam a barátnőm dolgait meg írkáltam neki, holott egy szót se írtam senkinek :( próbáltam felhívni a figyelmét, hogy feltünően nyomul a csaj szerintem hátsó szándéka lehet... 3 hét alatt vége lett a barátságunknak legalábbis úgy tünik... :'( nem érdekel, hogy több barátja is van meg mondta is, hogy attól én maradok a legjobb barátnője és megígérte ugyanúgy fog velem foglalkozni, mint addig :) az első 2 hétbe minden a régi is volt ugyanúgy barátkozott mind a kettőnkkel, de aztán már hiába taliztunk vagy bármi az a csaj folyton hívogatta, hogy ő unatkozik és beszélgessenek meg ilyen kamu ürügyekkel, stb... próbáltam beszélni vele és elmondtam neki, hogy ez bánt engem, hogy nem tudok vele nagy ritkán beszélgetni emiatt, de én vagyok a rossz meg minden és ma már az az üzenet várt, hogy maradjak magamnak meg le fog tíltani ha nem hagyom békén meg szívódjak fel, stb... Ti mit tennétek? Szerintetek is van hátsó szándéka a csajnak? Értelmes válaszokat kérek és előre is köszönöm2014. szept. 19. 23:37
1/3 anonim válasza:
Bocsi, én a legjobb szándékkal tényleg szívesen segítenék, és tudom, hogy értelmes válaszokat vársz, viszont nem bírom értelmezni ezt a szöveget :D Már az első mondatnál belegabalyodtam, hogy ki kinek a kije. Igazából itt még normális mondatok sincsenek. És az is jó lenne, ha az emberek az ilyen szövegek előtt tisztáznák, hogy fiúk vagy lányok, mert megkönnyítené az értelmezést...
2/3 A kérdező kommentje:
szerintem érthetően írtam le! én meg a legjobb barátnőm 5 éve vagyunk barátnők, de a csaj aki nyomúl most ennyire és aki miatt úgy néz ki vége a barátságunknak azzal régen voltak barátnők és én alig ismerem a csajt... Mindhárman lányok vagyunk!
2014. szept. 20. 03:53
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj kedves kérdező,én minden szavadat megértetem s azt kell h mondjam,ez egy nagyon sajnálatos dolog :( tényleg lehet rossz szándéka annak a lánynak de én még azt is eltudom képzelni,hogy a barátnőd "úgy" tetszik neki. Szerintem most kicsit szüneteltesd a találkozgatást a barátnőddel,az idő kicsit rendbehozza a dolgokat. Majd ha már kicsit kevésbé viharos a helyzet,szervezz egy találkát és próbáld elnyerni a régi bizalmát a barátnődnek. Egyenlőre csak ennyit tudok mondani,de ha írsz privátba,akkor akár többet is tudnék mondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!