Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miből tudom hogy tetszem egy...

Miből tudom hogy tetszem egy csajnak?

Figyelt kérdés

2014. aug. 13. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdeklődik, nem csak te viszed a beszélgetést, ő is kérdez, örül, ha veled lehet, még ha magától nem is keresi a társaságod, ilyenek.

A lányok sokszor úgy vannak vele, hogy a férfi kezdeményezzen, ezért nem fogják konkrétan kimondani, hogy "Menjünk már el valahova!" Ez a te dolgod. Ha elhívod a lányt, a reakciójából egyszerűen letudod venni, tetszel -e neki. Ha kifogásokat keres, lekoptat, egyértelműen felejtős.

Biztos vagyok benne, hogy pár órán belül jönnek a hajdobálós, ajkat harapdálós válaszok. Hülyeség. Fontos a testbeszéd, de nem tudod csupán ezek alapján megállapítani, tetszel -e a lánynak. Sok lány unalomból, "csak úgy" játszik a hajával, olyat pedig még nem láttam, hogy az ajkukat harapdálták volna.

2014. aug. 13. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Az előző válaszhoz még annyit tennék hozzá, hogy sokat panaszkodik neked, azt nem azért teszi hogy nyavalyogjon, hanem mert megbízik benned. :D
2014. aug. 13. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Háát, hogy ha a huszadik házassági évfordulótokon azt mondja, hogy szeret, kezdhetsz gyanakodni, hogy valóban tetszel neki...

Amúgy a csajok nem a szemükkel, hanem a fülükkel lesznek szerelmesek. Neked csak azt kell tudnod, hogy mit akar hallani.

2014. aug. 14. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!