Honnan tudjam, hogy zavarom-e?
Figyelt kérdés
Szóval megismertem egy lányt,vagyis már régóta ismerem,de a napokban kezdtem el beszélgetni vele és hát kb minden nap beszéltem vele,de mindig én írtam neki elsőként. Szóval honnan tudjam,hogy őt érdeklem -e,nem zavarom avyg ilyesmi. Én is sokszor fentvagyok FB-n és ő is,de mint mondtam,szinte csak én kezdem el abeszélgetést mindig. Ez nem gáz2014. okt. 29. 19:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd pár napig, hadd írjon ő. Amikor én ismerkedtem a barátommal (még msn-en :D ), akkor volt, hogy nem mertem ráírni, mert nem akartam nyomulni, vagy ilyesmi. Aztán ő is így volt velem (mint utólag kiderült), így végül kénytelen voltam én írni neki. De írtam, mert hiányzott, és mert szerettem vele beszélgetni.
Ha nem ír rád pár napig, akkor elég felejtős a lány szerintem. Ha érdekled, keresni fog.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,én is csak párszor beszélgettem vele,néha órákig,de szeretek vele beszélgetni :)
2014. okt. 29. 20:24
3/5 A kérdező kommentje:
és mivel én is és ő is sokszor fent van és nem beszélek,nagyon gondolkozom,hogy írjak -e neki,de énse akarok nyomulósnak tűnni,hogy egész nap "rajta vagyok"
2014. okt. 29. 20:24
4/5 anonim válasza:
Pedig legszívesebben csak vele beszélgetnél egész nap :) Tudom milyen, de szerintem várj egy kicsit. Aztán ha már beszélgettek 2-3 hete, és érdeklődik irántad, akkor hívd el egy személyes találkozóra, az sokkal jobb, mint a fb. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,úgy ahogy mondod,vele egész nap :)
Oké,köszönöm,hogy válaszoltál. :D
2014. okt. 29. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!