Mit tegyek, hogy ne lássam a világot ennyire ocsmánynak?
Figyelt kérdés
Félek az emberektől. A velem egykorú nőtársaimtól. Ha kedves, ha mosolyog, ha barátkozik, tartom a távolságot. Mindig attól tartok, hogy addig kedves, amíg az útjába nem kerülök valamilyen téren. Szinte el sem tudom képzelni, hogy valaki mint embert tiszteljen egy másikat, akkor is, ha valamiben riválisok. Filmekből, pletykákból csak azt tanultam, hogy ha két nő egymás útjába kerül, akkor megszűnik az emberi tisztelet. A férfiaktól is félek. Félek, hogy megaláznak, ha nem felelek meg az elvárásoknak. Félek, hogy a puszta kedvességemet nyomulásnak tekintenék és kiviccelnék, mint ahogy a kamaszok szokták, pedig a kamasz kort már rég elhagytam. Szenvedélyesen szeretem a legendákat és a meséket, amiben a rivális szamurájok még a csata hevében is tisztelik egymást és nem köpködnek egymásra gúny szavakat. Persze ez csak mese, a középkor sem így nézett ki, csak az idő kiszínezte a történeteket. De olyan jó lenne ha valóság lenne. Tényleg ilyen ocsmány ma minden ember? Vagy én látom mindenben és mindenkiben csak a rosszat? Legszívesebben a Holdig futnék. Úgy érzem mindenki bántani akar.2014. okt. 28. 22:26
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem mondom, hogy alaptalan a félelmed, a társadalom hozta ki ezt belőled, nem te őrültél meg. De van, aki tényleg jó szándékkal próbál(na) hozzád közeledni, szerintem emiatt butaság lenne ezeket az embereket is eltolni magadtól.
2/2 anonim válasza:
A nőkkel tényleg vigyázni kell. Többségünk alattomos, sunyi, irigy, és ha unatkozik is, kihasználja ezeket a tulajdonságait. A férfiakkal már más a helyzet, velük sokkal könnyebb tiszta játékot játszani. Ha barátkozol velük, le kell fektetni a játékszabályokat, és következetesnek lenni, de ha a viszonyulás azonos, akkor nagyon jó barátságokat lehet velük kötni.
Te tiszteld az ellenfeled, ha mást nem is tudsz megtanítani rá, ez a lényeg. A többi meg majd adja magát, ne görcsölj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!